Идвајамо Србија

УЖАСАВАЈУЋЕ! Милијана АБОРТИРАЛА дете! Зар рођаку? Милојко ће се шлогирати, кад сазна за ово

Ужас…

Милијана Богдановић је наводно абортирала дете сестрића Милојка Божића, са којима је била у паралелној вези. Из Милијаниног и Милојковог села Пилатовићи потврдили су ове наводе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ви уопште не знате на шта је спремна Милијана. Она је право зло и нема морала нимало – открива на почетку разговора извор „Ријалитија“ и наставља:

– Та мала ће породицу да завије у црно. Замислите да је она са 14 година почела да ради свашта и да наплаћује секс, а пре извесног времена је абортирала дете Божићевог сестрића, који је био с њом у крес шеми. Да ли схватате колико је то монструозно? Она је сада с његовим ујаком у вези!

Саговорник додаје да је Милијана увек имала више партнера истовремено и да је њена породица у веома тешком психичком стању откад је постала јавна личност.

– Отац јој је на самрти, по мајку сваки дан долази Хитна, иде у болницу, сестра јој се тресе од срамоте. Њу више нико не подржава, она је остала сама на свету – закључује извор.

Милијанина тетка је ове наводе потврдила.

– Милијана је била упоредо са Божићем и његовим сестрићем. Била је са обојицом у паралелној вези. То је за мене болесно, али хоћу да је раскринкам пошто је много подла и безобразна – рекла је узнемирено тетка Светлана, рођена сестра Милијанине мајке, Слађане Богдановић.

– Цео живот психички малтретира родитеље. Још од 14. године јури маторце. Због тога је била код психијатра, али се и њему удварала. Рекао је да јој нема помоћи. Не би ме чудило да је овде видим на гомили са шесторицом. Много је ружно и тужно да за своје године нема ништа у глави, а бојим се ускоро ни међу ногама. Од самог рођења она је била проблем, сексуално је оптерећена – искрена је тетка Светлана, а и Милијана је признала контакте са Божићевим сестрићем.

– Била сам са обојицом, али то није била веза, већ комбинација. Отац ме је психички и физички малтретирао. Тукао је маму и баку. Колико пута нисам отишла у школу јер је целу ноћ био хаос. Долазио је кући пијан и крвав због кафанских туча. Са 15 година ме је избацио из куће. Сналазила сам се како умем и знам, радила сам шта сам морала – рекла је она недавно у „Паровима 7“.

 

Извор: srbijadanas.com/Ријалити

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ