Идвајамо Србија

ДРАГАНА МИРКОВИЋ КРОЗ СУЗЕ: Његова смрт ме је срушила – БИО МИ ЈЕ СВЕ! (ФОТО)

Потресна исповест!

Фолк звезда Драгана Мирковић деведесетих година снимила је свој филм „Слатко од снова“ који, нажалост, не памти по лепом, будући да јој је усред снимања преминуо један од најближих пријатеља и сарадника.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Покојни Рака Ђокић – он је то радио, то је његова жеља била, да ја снимам филм. Међутим, он је буквално на пола снимања преминуо, буквално за три дана се све то догодило. Ја сам била у најтежој ситуацији у животу – започела је причу Драгана, којој је Ракина смрт тешко пала.

– Он је мени све био, и одједном, преко ноћи, ја сам остала без њега. Снимање филма у току, остало је много неплаћених ствари, јер је то сасвим нормално, снимали смо, човек је имао планове шта, како да уради и одједном га нема…

Ипак, смогла је снаге да настави даље.

– Ја сам знала колика је његова жеља била да снимим тај филм. Себи сам рекла: „Драгана, ти то мораш“! То је један ужасно тежак период… Прво, емотивно тежак. Психички сам била растројена јако, а физички исто – признала је певачица, а потом открила да су поједини сарадници искористили тешку ситуацију у којој се нашла како би јој додатно наудили и нанели јој бол.

– Чак, нажалост, имала сам једно ружно искуство. Једна особа која је глумила у филму после Ракине смрти тражила ми је дупли хонорар! Сачекао је ситуацију, знао је да ме има у рукама јер је пола филма снимљено, не исплати ми се да поново снимам сцене са неким другим… Просто сам морала да пристанем на ту уцену и дупло сам платила. Да ли ми верујете да понекад избегавам да погледам свој филм јер ме тако тужне успомене и болне успомене везују за њега – искрена је била Драгана у популарној ТВ емисији.

 

Извор: srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ