Идвајамо Србија

НАША ПЕВАЧИЦА НАПАДНУТА НОЖЕМ: Одмах реаговали полиција и хитна помоћ! Овај човек је Сањи Малетић направио ХАОС ОД ЖИВОТА!

Сања Малетић нападнута је од стране таксисте у Бијељини. Певачица је била на снимању емисије на БН телевизији. Пакао је уследио када је позвала такси у том граду. Она је таксисти рекла одређену адресу, али сарадници су је позвали да јој кажу како ипак треба на друго место да дође. Тада је почела драма, а на сву срећу, певачица се добро осећа.

Када је Сања возачу саопштила да иду на другу дестинацију од првобитне, таксиста је почео да хистерише и прети. Како каже извор, након жестоких псовки, извадио је нож и наставио да прети. Нагло је закочио, Сања је отворила врата како би изашла из возила, али је човек са ножем изашао за њом. Драма је настављена на улици, а полицију су позвали људи из продавнице поред места на којем је возило заустављено.

View this post on Instagram

A Vitez gleda….a ne da…

A post shared by Sanja Maletic Official (@sanja_maletic_official) on

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након неколико минута, полиција је стигла на лице места и Сања и човек који је возио такси возило спроведени су у полицијску станицу. Међутим, Сањи је у станици позлило и пала је у несвест, након чега јој је указана лекарска помоћ.

Како се незванично сазнаје, вожач таксија који је изазвао инцидент исте ноћи је процесуиран, а сада се огласила и певачица, која је потврдила да је нападнута.

– С обзиром на околности које су се синоћ догодиле, добро сам. Истина је да се десио инцидент у Бијељини. Нападнута сам хладним оружјем од стране таксисте са којим сам се возила до одређене дестинације. Лице је приведено као што сам и ја била у полицији. У полицијској станици су ми пружили све могуће услове као некоме ко је у таквом стању ту да би му пружили помоћ. Нажалост, ја имам болест штитне жлезде и хашимото синдром који је уско повезан са штитном жлездом… Ја сам хиперсензибилна, доживела сам велики шок, емотивни шок. Јако ми је позлило, пала сам у несвест у станици и повраћала сам, погубила сам се… Звали су, наравно, одмах Хитну помоћ и стварно су учинили све што су могли. Снимили су ме на прави начин. Организам ми је претпрео ненормалан шок, од страха сам се скроз погубила – испричала је Сања.

View this post on Instagram

Pozdrav dragi ljudi❤

A post shared by Sanja Maletic Official (@sanja_maletic_official) on

 

Извор: Курир.рс/Телеграф

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ