Идвајамо Србија

ПРОГОВОРИЛА О ЗАБРАЊЕНИМ ТЕМАМА: Надежда Биљић открила које се певачице бави проституцијом!

Млада певачица и ријалити звезда отворила душу

Развод

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Није срамота развести се јер нема поенте да се људи муче и остану у лажном браку, поготово ако се више не слажу и ако се љубав угасила. Чини ми се да жене увек горе прођу после развода јер њих више осуђују да нису успеле да сачувају мушкарца поред себе.

Гејеви и деца

Љубав не зна за године, пол и веру. Ако се људи воле, пустите их, ништа вам нису лоше урадили што су се једно другом заклели на вечну љубав. Не видим ништа лоше у томе у геј браковима и није важно да ли је реч о два мушкарца или две жене.

Проституција

За многе моје колегинице причало се да се баве проституцијом, иако им је главно занимање певање. Проституција треба да се легализује да би жене престале да крију чиме се баве и како би отворено причале о томе. Верујем и да би се смањила стопа насиља јер смо небројено пута читали вести о пребијеним проституткама.

Еутаназија

Србија још није спремна за такву ствар. Ту се највише питају родитељи, а ја да имам дете, које је у коми, не знам да ли бих имала храбрости да га искључим с апарата.

Марихуана

Чим до сада нисмо легализовали марихуану, верујем да још није добро да се то уради. Наша земља није уређена да може да уведе легализацију лаких дрога, а да то неко не злоупотреби.

Психијатар

После прве сезоне „Задруге“, у којој сам провела више од девет месеци, једва сам чекала да одем код психијатра. Не видим зашто би то била срамота. Најбоља ствар коју можете да урадите за себе јесте то да потражите помоћ на време да бисте се излечили од демона.

Абортус

Нисам компетентна да одговарам на то питање, пошто никада нисам имала такво искуство. Али, не могу да осуђујем жене које се одлуче да прекину трудноћу.

Самоубиство

Било би мање самоубистава да су људи спремнији да на време лече своје психичке проблеме.

Секс на екс

Романтична веза може и да крене из секса на једну ноћ, а ја сам добар пример за то. Како се осећате у датом тренутку, тако треба и да радите.

Живот после смрти

Сигурна сам да наше душе након смрти нађу свој пут и настављају да живе. Али, где идемо и шта се са нама дешава после смрти, заиста не знам нити размишљам о томе.

 

Извор: Катарина Лазаревић/Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ