Идвајамо Свет

САД ТРАЖИ РАДНИКЕ! За пресељење 260.000, месечно 60.000, а по истеку уговора још 155.000. Треба да испуните четири једноставна услова

Фото: Pixabay.com

Гарантују и становање по 33 одсто нижој цени

Тулса нуди 10.000 долара онима који су спремни да оду и раде у том граду у америчкој савезној држави Оклахоми на период од годину дана. Одабрани кандидати одмах ће добити више од 260.000 динара за трошкове пресељења. Сваки месец ће им на рачун лећи више од 60.000, а на крају истека уговора од годину дана биће им исплаћено преосталих 155.000.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да бисте били разматрани за ову финансијску накнаду, морате бити старији од 18 година, морате имати посао (који можете обављати из било којег дела света повезаног интернетом), и бити спремни преселити се у року од шест месеци, али вам мора бити дозвољен и рад у Сједињеним Америчким Државама.

И то није све.

Одабрани кандидати моћи ће да се преселе у новоуређене станове Тулса Артс Дистрикта и плаћати само 33 одсто од реалне цене станарине. Режије ће бити бесплатне прва три месеца. За потребе посла добићете бесплатно чланство у фирми 36 Дегреес Нортху, које вам осигурава место за обављање посла, конференцијске дворане за састанке, бежични интернет и друге пословне погодности.

Главни циљ овог програма је да се привуче креативна и технолошки поткована радна снагу у Тулсу, који жели да оживи подузетнички дух међу својим становницима. Град ће испрва кренути с мањим групама од 10 до 15 особа, те с временом проширити програм на 300 радника на размени.

 

Извор: дневник.хр/ Ало.рс/ Б. П.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ