Србија

ИЗВРЕЂАО МАЈКУ КОЈА ГА ЈЕ ПИТАЛА ЗАШТО ЈЕ ТО УЧИНИО: Тачи избацио српску децу из аутобуса,остали сами на улици усред ноћи!

Иако су деца купила карте и резервисала места три дана раније, када су ушла у аутобус на станици у Београду, речено им је да „нема места“ за њих

Рамон Тачи, возач аутобуса „Адио турса“, избацио је у четвртак увече из аутобуса девојчицу Милицу Петковић и дечака Димитрија Ракочевића, који су из Београда кренули за Грачаницу. Иако су деца купила карте и резервисала места три дана раније, када су ушла у аутобус на станици у Београду, речено им је да „нема места“ за њих.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Случај је потврдила мајка Милице Петковић, Ивана, која је навела да су малолетна деца након што су доживела непријатност остала на улици усред ноћи.

Kада су ушли у аутобус, возач их је буквално избацио, није хтео да се деца возе тим аутобусом. Била је, кажу, гужва, али без обзира на све, деца су имала карте. Након тога је наставио својим путем, а деца су остала на улици. Ја сам позвала ћерку и рекла сам јој да оде до агенције „Адио турса“ и замоли жену која се тамо налази, пошто је већ прошло 22 сата, да им нађе неки смештај у близини како би преноћили – казала је Ивана за РТK2.

У међувремену, мајка деце је позвала возача, који јој је, како наводи, упутио низ погрдних речи.

– Ово је угрожавање безбедности деце, која су готово целу ноћ провела на улици препуштена сама себи. Питам се какав је то човек када је могао да избаци из аутобуса два малолетна детета усред ноћи и да ме извређа након што сам га позвала. Обратила сам се и шефу возача, који ме је упутио на власника, да би ми он рекао да могу да путују сутра, при том не размишљајући о томе где ће деца преспавати – казала је Ивана. Фирма „Адио турс“ је у власништву косовских Албанаца, а осим на Kосову и Метохији, има неколико представништава у Србији.

 

Извор: RTK2/Alo.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ