Србија

НЕВЕРИЦА! МИЛИЈАНА ИЗБАЧЕНА ИЗ ПАРОВА! Потом још већи ШОК за несрећног Милојка! Ауу, ПРОПАСТ.

Kаква изненађења на Ускрс!

Укућани током синоћњег избацивања у вили „Парова“ нису могли да верују када су чули како водитељка саопштава да најмање гласова гледалаца има Милијана Богдановић, те да захваљујући томе она напушта ријалити.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она се позравила са својим 53 године старијим партнером, Милојком Богдановићем и са још неколико укућана и напустила вилу.

Такмичари су почели да се сурово шале са Милојком вичући му: „Прц, Милојко!“ и скандирајући разне пошалице, док се он трудио да остане смирен, премда се видело да му није свеједно.

Он је ускоро устврдио и да не жели ни да остане у „Паровима“ ако ту није његова Милијана, али током ноћи је дошло до још једног обрта.

Испоставило се да је била реч о лажном избацивању, и продукција је Милијану вратила у вилу, после заједничке молбе коју су упутили Милојко и Александар Пожгај. Да шок буде још већи, чим се Милијана вратила, није најпре завршила у загрљају свог Милојка већ – Пожгаја, са којим је већ данима интимнија него што би то Милојко волео.

– Није ми се ишло, а и ишло ми се. Остајало ми се због Милојка, а и због Пожгаја. Понела сам беџ који сам узела од Пожгаја, имамо он и ја још доста незавршених послова. Није готова наша прича, готово је кад ја кажем – изјавила је Милијана, а након сазнања да је Александар Пожгај желео да се она врати у вилу, насмешила се и рекла: – То је баш лепо!

Потом је у „Тајну собу“ ушао Пожгај, а Милијана није успела да сакрије задовољство.

Њих двоје су се загрлили и пољубили.

– Ја сам човек, ништа ти нисам обећао. Твој дечко је Милојко, а не ја! – рекао је Пожгај.

Извор: Srbija Danas

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ