Свет

САХРАНИО ЈЕ ВЕРЕНИЦУ, ПА СУТРАДАН НА ГРОБУ ДОЖИВЕО ЧУДО! Зачуо је ЗВУКЕ, када су извукли ковчег ЗАПРЕПАСТИЛИ СУ СЕ!

Запањујући снимци показују ожалошћене чланове породице како разбијају гробницу

Kамера је забележила како људи разбијају бетонску гробницу како би спасили тинејџерку која се ‘пробудила’ у ковчегу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Запањујући снимци показују ожалошћене чланове породице како разбијају гробницу како би дошли до ковчега, тврдећи да су чули запомагање 16-годишње Нејси Перез изнутра. Рођаци тврде да су стакла на ковчегу била разбијена, а да су њени прсти били прекривени модрицама.

Али, упркос лекарским напорима, нису успели да је оживе, па је враћена и покопана у исту гробницу.

Нејси је била у трећем месецу трудноће, а једне ноћи кад је користила вањски wц у свом дому у Хондурасу, пала је у несвест. Верује се да се срушила у нападу панике, кад је чула рафал.

Међутим, када јој је кренула пена на уста, њени родитељи позвали су свештеника, вјерујући да је опсједнута злим духом. Родбина каже да је свешзеник покушао да истера ђавола, али када је њено срце престало да куца одвели су је у болницу. Оживљавали су је три сата, пре него што је проглашена мртвом.

Тинејџерка је укопана у венчаници у којој је се недавно и удала.

Дан након сахране, њен супруг Руди Гонзалес посетио је њен гроб, када је чуо лупање и пригушене крикове који су долазили из гробнице, па је алармирао остале.

Очајни чланови породице су разбили бетонски блок гробнице, извукли ковчег вани и покушали оживети ђевојку.

– Kада сам ставио руку на њен гроб, могао сам осетити звукове изнутра. Чуо сам лупање, а онда сам чуо како вришти молећи за помоћ – рекао је Гонзалес за локалну телевизију.

– То је било дан након што смо је сахранили. Нисам могао да верујем био сам пресрећан, пун наде.

И радник на гробљу тврди да је чуо звукове који долазе из гроба.

– Сигуран сам да су звукови долазили из гроба. Никад нисам ни помислио да неко жив може бити доле. Тог послеподнева је њен муж дошао молећи ме да је извучем јер је жива. Био је хистеричан. Дошла је цела породица, разбијали су гробницу, вриштали њено име.

Нејси су у ковчегу превезли у болницу. Лекари су покушали да је оживе, али сви тестови су показали да је клинички мртва.

Лекари верују да је Нејси имала тежак панични напад, што јој је могло привремено зауставити активност срца. Друга тврдња је да је тинејџерка имала напад који је узроковао привремени губитак функције мишића.

Претпоставља се да је умрла због недостатка кисеоника након што се пробудила у затвореном ковчегу.

-Након што смо је извадили из гроба, још је била топла. Имала је огреботине на челу и модрице на прстима. Изгледало је као да је очајничи желела да изађе из ковчега, па се повредила – тврди њена рођака.

Њена мајка чврсто вјрује да је њена керка покопана жива.

– Лекари су је прогласили мртвом, али она је изгледала као да спава. Чак и дан касније њена боја је била нормална, тело није смрдело, само је изгледала као да је у дубоком сну.

Извор: Espreso.rs/inofbiber.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ