Свет Србија

Ова међународна организација стоји иза ТЕРОРИЗМА, а сада је спремна да уништи Европу! Пред вратима Србије 35 милиона миграната!

Уједињене нације охрабрују тероризам и промовишу миграције кроз своју веома опасну политику, изјавио је данас мађарски министар спољних послова Петер Сијарто.

Он је на конференцији у Братислави, након састанка министара Вишеградске групе и Турске, објавио да комесар УН за људска права планира да покрене процедуру против Мађарске због Сиријца који је у Мађарској осуђен за тероризам, преноси МТИ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– УН би требало да се бори против тероризма и терориста, али та организација ради супротно охрабрујући терористе. Шокантно је да УН стаје на страну терориста и налази оправдања за њих. УН охрабрује два најопаснија тренда на свету – миграције и тероризам, који се међусобно оснажују – рекао је Сијарто.

Према његовим речима, тероризам је у порасту и на УН се не можете ослонити, док Турска има кључну улогу у потискивању миграције: „Очекује се и да се миграције појачају. Најмање 35 милиона миграната у комшилуку Европе спремно је да крене“.

На конференцији је говорио и словачки министар спољних послова Мирослав Лајчак захвалио се Турској на спровођењу споразума о миграцијама са ЕУ, наводећи да су евроинтеграције Турске блокиране из политичких разлога, али да се преговори не смеју одбацити.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ