Србија

ДОБРИЛА ЈЕ ПОГИНУЛА У АУТОБУСУ СМРТИ: Колеге из прокупачке болнице нису успеле да је спасу, а само дан пре погибије објавила је ОВО!

Да се најежиш

Posted by Dobrila Radovanovic on Wednesday, September 5, 2018

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Медицинска сестра Добрила Радовановић (50) једна је од пет жртава ужасног судара аутобуса и камиона који се под неразјашњеним околностима догодио јуче ујутру у селу Барлово надомак Kуршумлије. Оно што трагичним вестима даје посебно језив тон јесте Добрилина последња објава на друштвеним мрежама, на којој је макета аутобуса „Ниш-експреса“ који изгледа као онај у ком је настрадала.

Стравична несрећа догодила се када је аутобус превозника Ниш експрес из непознатог разлога прешао у супротну траку и директно се сударио са камионом који је превозио кукуруз. Недуго затим на кабини камиона букнула је ватра која је захватила аутобус.

На терен су изашле службе хитне помоћи, ватрогасаца али и припадници Сектора за ванредне ситуације, а у помоћ су притчали и возачи који су се нашли на путу. Међутим, из пожара су нешто касније извучена угљенисана тела настрадалих, а Добрила је била једина која је са тешким повредама превезена у болницу. Нажалос, преминула нешто касније на операционом столу.

Само дан раније, Добрила је на свом Фејсбук профилу објавила фотографију макете малог црвеног аутобуса поменутог превозника који изгледа идентично као онај у ком је задобила тешке повреде. Несрећна жена није ни слутила да ће већ следећег дана у њему проживети последње тренутке свог живота.

Иако није најјасније због чега је Добрила објавила ову фотографију, да околности нису овакве она нимало не би била чудна, будући да је таквим аутобусом готово деценију сваког дана путовала у прокупачку болницу у којој је радила као медицинска сестра на одељењу ортопедије.

Она је иначе родом из Прокупачког села Меровац, али се удала и са супругом живела у Kуршумлији. У насељу Расадник сви су их ценили и поштовали, сазнаје се од комшија. Радовановићи нису имали деце.

Њена редовна сапутница била и је колегиница и пријатељица Ирена Весовић, медицинска сестра и мајка двоје малолетне деце, која је, такође, јуче настрадала.

Осим њих две, жртве су и возач аутобуса Синиша Мијаиловић, возач аутобуса Зихнија Kошута и путница Јелица Радовић. Уз то, у несрећи је повређено пет особа.

Извор: Blic/ Alo.rs/ B. P.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ