Србија

ЗАР ЊУ?! Жика Тодоровић је ову познату водитељку ОСТАВИО због садашње супруге! Ево ко је у питању

Kо би рекао?!

Свима је познато да је глумац Срђан Жика Тодоровић и пре него што је уписао глуму био бубњар у неким од најпопуларнијих бендова осамдесетих година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Једно време је успешно жонглирао између глуме и музике да би се у једном моменту у потпуности посветио глуми.

С обзиром на његов изглед и таленте Жика је имао бурну младост која је подразумревала и велики број обожаватељки које су се утркивале како би биле у његовом друштву, али и познате градске девојке које су га желеле поред себе. Позната је чињеница да је Жика био у бурној вези са Маргитом Стефановић Маги док је свирао у култном бенду “ Екатарина Велика“.

Међутим једна од вечитих градских девојака Сузана Златановић познатија као Луна Лу била је луда за познатим глумцем. С обзиром на то да је Сузана завршила драматургију на Факултету драмских уметности, ту су се и упознали али и заљубили. Није познато колико је љубав трајала али према кулоарским причама Жика ју је оставио због садашње супруге Ане.

Сузана се никада није бавила својом основном професијом па је познатија по свом ауторском раду односно емисијама кратког формата.Има 50. година и неудата је док се Срђан оженио Аном Јовићевић са којом је већ више од две деценије. Легенда каже да је најпознатија градска девојка толико патила за познатим глумцем па је плански или непланскли остала неудата, а многи који је знају сведоче да је била једна од најпожељнијих у граду. Ипак није успела да се опорави и нађе достојну замену.

После шест година везе пар се венчао 2004. године на Цетињу док је Ана још била студентиња. Kолико је њихова љубав јака доказали су тада али нажалост и кроз тешке животне ситуације које су им се дешавале.

Извор: Pulsonline/I. M.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ