Србија

„ЧУВАЈТЕ СЕ ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА“: Добила је језиве поруке из Америке: „Дужност ми је да Вам кажем, постоје ствари које треба да знате!

Поруке је предала полицији

Теодора Kрсмановић (20), сестра од стрица убијене певачице Јелене Марјановић, добила је 1. маја узнемирујуће поруке које јој је из Флориде послао парапсихолог Роберт Kајслер!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он јој је, наводно, „добронамерно саветовао“ да поведе рачуна о личној безбедности и да се припази Зорана Марјановића.

Теодора је полицији предала поруке.

– Има више ствари где Вам креирају завере, озбиљне. Хтео сам и раније да Вам јавим, али није било алармантно… Скратићу у две речи: Обратите пажњу! Строги опрез, јер већ дуго покушавају, али ништа конкретно. Само због једне ствари Вас не нападају. Ако буду угрожени на том подручју, кренуће на Вас.

На Теодорино питање: „А, који су то они?“, парапсихолог одговара:

– Марјановићи, Зоран највише! Kао што сам Вам рекао, дужност ми је да Вам кажем кад нешто конкретно знам. Има ту више ствари које би требало да знате. Зато Вам кажем да бих волео да Вам све објасним кад будете имали пет минута… – рекао је парапсихолог.

Теодора је рекла Kајслеру да у последње време, због приватних обавеза, није обавештена о току истраге Јелениног убиства и да не зна шта се дешава у том случају.

Поручила је парапсихологу и да, ако има потребу, контактира њеног пуномоћника, адвоката Предрага Савића и форензичара Ненада Шипку.

Извор: Informer/D.S.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ