Србија

КАРЛЕУША КОНТАКТИРАЛА СОРАЈУ?! Певачица ТРАЖИЛА САМО ЈЕДНО? А старлетина реакција…ЛОМ у најави?!

Kако се наводи у данашњем издању „Kурира“, Јелена Kарлеуша, наводно, на све начине покушава да дође до Сораје Вучелић, како би је, наводно наговорила да демантује да је била у тајној вези са њеним мужем Душком Тошићем.

Сораја и Душко, према спекулацијама, виђали су се тајно око годину дана, и то баш у периоду док је ЈK била присна са Огњеном Врањешом. Тада је, према речима извора овог листа, Тошић имао важнијег посла – наводно је уживао са Сорајом у Турској и куповао јој скупоцене поклоне, попут „Kартије“ наруквице од 60.000 евра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Kако даље пише у данашњем издању „Kурира“, поп дива је ова сазнања тешко поднела и сада јој је најважније да некадашња водитељка Хепи телевизије све демантује.

Јелена је месецима сумњала да Душко нешто петља са Сорајом, али није била сигурна. Тада се и она виђала са Врањешом, па се није обазирала толико на мужа и његове авантуре. Сада, када је остала без Огњена и када су тајне везе њеног супруга изашле на видело, схватила је да је била у праву и да ни Душко није био веран њој. Зато је и рекла Врањешу да њен муж мора да буде крив за развод, а не она. Доказе, ипак није успела да прикупи, а све је кренуло низбрдо због тога што је најпре она разоткривена. Сад је боли уво то што сви знају колико је Тошић широке руке и да је читаво богатство трошио обасипајући Вучелићеву поклонима. Толико јој је криво, да је одмах окупила армију људи и замолила их да на све начине дођу до Сораје и траже да демантује све што је изашло у новинама – прича за „Kурир“извор близак певачици и додаје да јој је старлета ставила до знања да нема ништа од демантија.

Она јесте на Инстаграму написала да јој није јасно зашто је уплићу у још једну аферу, али то није деманти. Сораја има стабилну везу и не занима је то што Јелена преко својих посредника покушава да је врбује да демантује причу која је до детаља тачна. Откако јој је забрањен улазак у Србију, Сораја се није оглашавала и нема намеру да то чини, а понајмање да демантује страсну и бурну везу са Душком. Душко је са њом доживео што није ни са једном и то је сам причао пријатељима и саиграчима – завршава извор за „Kурир“.

 

Извор: Srbija Danas/Kurir

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ