Србија

ПОЖГАЈУ ДОШЛА ЖЕНА И ПРЕКИНУЛА ИГРУ СА МИЛИЈАНОМ! Изиграна и заљубљена Пилатовићка хоће у земљу да пропадне!

Фото: Принтскрин dailymotion.com

Александар Пожгај пред свима је рекао да не осећа ништа према Милијани Богдановић, а како су укућани потврдили, политичарева жена Ивана долазила је за Васркс, па му запретила и он је морао да се повуче.

„Милијана ме уопште не занима. Јуче ме звала да ми покаже колико је гипка, супер, показала ми је. Ја сам је пре два дана упозорио да не могу ништа да јој пружим. Ставио сам тачку на ту тему. Милијана не зна да се игра. Она би се*с одмах овде“, рекао је Александар.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Од како је Ивана долазила у вилу, однос Пожгаја и Милијане се промени, јер како се наводи, ако не остави Милијану у вили, следи раскид брака.

„Рекла је само да се не пипкам са другим девојкама“, објаснио је политичар па додао.

„Да нисам ожењен, једина девојка са којом бих био то је Иванија четвртком кад је пијана“.

Милијана је спустила главу па једва проговорила како то заправо њој и одговара, иако би се по њеном изразу лица рекло другачије.

„Хвала Богу да се он удаљио од мене, лакше њему лакше мени. Нећу уопште да коментаришем емоције“, била је кратка Богдановићева.

Весна Ривас није могла да слуша, а да не прокоментарише, па је страшно осудила Пожгаја што се само играо осећањима младе Милојкове девојке, па рекла да ће горети у паклу због тога, јер се у ријалитију представља као верник који носи молитвеник увек са собом.

„Месец дана гледамо како је она природна, небрушени дијамант, мазиш је и љубиш, а онда уследи Васкршњи ручак. Kао лешинар је трчао, отимао, гурао оперисаног ччовека не би ли одгурнуо Милојка. И онда дође Ивана и каже папири су потписани. Овај црквени пацов. Брука и срамота. Највећи је грех Играти се са туђим осећањима, горећеш у паклу“, рекла је Весна изнервирано.

„Нећу да слушам ову вре*у го*ана“, одбрусио јој је Александар.

„Морала сам да померим молитвеник да бих га опкорачила“, изјавила је млада Пилатовићка па се прекрстила, објашњавајући шта се дешавало у тајној соби када се избачена па враћена у ријалити.

Извор: Kurir.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ