Србија

СЛОБА ЈЕ БИО ЛУДО ЗАЉУБЉЕН У ГЛУМИЦУ СНЕЖАНУ САВИЋ! Због ње је заратио са Стамболићем, а побеснео је на вечери у Топчидеру

Савићева је на једној вечери пришла Милошевићу и потпуно га очарала. Kада је сазнао да је то урадила на Стамболићеву молбу, јако се наљутио.

Снежана Савић, позната певачица и глумица, очарала је својевремено и председника СРЈ Слободана Милошевића и његовог ментора и пријатеља Ивана Стамболића, који је био и председник Председништва Србије. Они су на крају чак и заратили због ње.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Kако се сазнаје, чувена глумица је осамдесетих поклонила Милошевићу пажњу на једној вечери, али је он касније сазнао да је то урадила на Стамболићев наговор, због чега се удаљи од пријатеља. Kасније су потпуно прекинули контакт.

Милошевић и Стамболић су, подсетимо, својевремено били пријатељи, а Стамболић је колеги био и ментор. Извор упућен у целу причу каже да су њих двојица били веома присни, да ке Стамболић увек важио за боема, те да су жене волеле да буду у његовом друштву, док са друге стране, Милошевић није био такав шмекер.

– Стамболић је први упознао Снежану Савић и одмах су постали пријатељи, дружили су се… Стамболић и Савићка су увелико били пријатељи када ју је Милошевић упознао на једној свечаној вечери у Топчидеру. Она га је буквално очарала, био је опчињен њоме. Јер Савићка не само да је била лепотица већ је и жена невероватне харизме – каже добро упућен извор, и додаје:

– Милошевићу се код ње допала највише та њена харизма, та жена плени све око себе…

Иако је био искрено опчињен, Милошевић и Савићка нису остали у контакту. Ипак, како каже извор, тада се спекулисало да су они након тога провели заједно и један викенд у вили код Смедерева.

– Тако се тада причало, али никада се није сазнало да ли је то тачно. Иначе, убрзо после поменуте вечере Милошевић је отишао на Kосово, тада се десио онај његов чувени говор на Газиместану, а потом је уследио и његов силовити пут ка врху. Са Савићком мислим да се више никада није срео. Ипак, преко неких људи је касније сазнао да је Стамболић био јако добар пријатељ са њом и да ју је упознао много пре њега, Милошевић је сазнао да је управо Стамболић убедио познату глумицу и певачицу да му приђе и започне разговор оне вечери у Топчидеру – наводи извор и додаје:

– То га је јако наљутило. Замерио је пријатељу што је тако одиграо, малтене су заратили због тога… Убрзо је дошло и до разлаза између њих двојице, политички су им се разишли путеви па више нису били у контакту.

Извор:Alo.rs/Kurir/M.I.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ