Србија

Туга на Ђурђевдан! Уместо да славе, сахранили МИљана: Јецаји одзвањали Лесковцем, а ОВО ЈЕ УЗРОК СМРТИ?!

Kако се сазнаје, сахрани су присуствовали Миљанов отац Гроздан, мајка Санела и сестра Т.З, родбина и многобројни пријатељи.

Миљан Здравковић (24), коме је изненада 4. маја позлило на улици, а после сат времена преминуо у ургетном центру Опште болнице Лесковац, сахрањен је данас у 14 сати на месном гробљу у свом родном лесковачком селу Бели Поток.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тачан узрок смрти младића још није саопштен, а према незваничним информацијама са обдукције, младићу је прсло срце.

Kако се сазнаје, сахрани су присуствовали Миљанов отац Гроздан, мајка Санела и сестра Т.З, родбина и многобројни пријатељи.

– Нико не може да поверује да се ово догодило. Миљан је био диван дечко и нема говора да је користио дрогу. Он је синоћ довезен из Ниша, где је његово тело било на обдукцији, а уз његов сандук у породичној кући су преседели његови укућани, родбина и пријатељи. Плач и јецаји су јуче одзвањали кућом Здравковића и целим селом.

Миљан је сахрањен на своју славу Ђурђевдан, а то је слава и целог места.

– Данас цело село слави Ђурђевдан, а то је била и Миљанова слава. Уместо славе, многи су отишли на сахрану – рекла је једна мештанка.

Према потврђеним информацијама, обдуцент је узео садржај из желуца како би се урадила токсиколошла анализа која ће дуже потрајати.

Токсиколошки налаз утврдиће тачно од чега је у суботу преминуо несрећни младић који је био врстан боксер.

 

Фото: Facebook print screen

Извор: Srbija Danas/Alo

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ