Србија

МИЛОЈКО ПУКАО ДО КРАЈА! Шутнуо учесника, Милијана као ЖИВИ ЗИД! Напала га тројица, ПОЗЛИЛО МУ!

Неће још дуго издржати.

Милојко Божић је синоћ био изузетно нервозан у „Паровима“, а први на удару се нашао Никола Јовановић Цоња.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Цоња је рекао да је номиновао Милојка за избацивање јер је сматра да је Божић блудник, и да само гледа да једе. Цоња му је затим пришао, називајући га Антихристом, и гурнуо га благо. Милојко се затим окренуо и шутнуо Цоњу, па се убацила Милојкова девојка Милијана Богдановић, која је стала на Милојкову страну. После тога је пришао и Александар Пожгај, па је Милојко скочио и на њега, али су га задржали. Божић је затим затражио да иде у тајну собу, што му је одобрено.

За Милојком су кренули Пожгај и Цоња и Младен Вулетић, са намером да му очитају молитву. Kасније се придружио и Иван Маринковић. Милојку је на крају позлило, а Милијана је рекла да сви изађу напоље.

Задихани Милојко је затим рекао да га сви нападају, свако вече, и да не може више да издржи тај притисак. На крају је Милојко остао сам у Тајној соби, и као и више пута до сада се пожалио да му није добро и да ће му позлити.

– Да ми пукну плућа, да ме ушивају поново – жалио се Милојко.

Милојку је затим у посету дошла Весна Ривас, која га је тешила и подржала, као и Милијана, која му је ипак пребацила што не може сам да се брани.

Извор: Srbija Danas

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ