Србија

„ПРАВИ ТЕ МАЈМУНОМ“! Фудбалери се уротили против Карлеуше, покушавају Душку да униште брак?!

Наводно не могу да јој опросте аферу са Врањешом?!

Играчи фудбалске репрезентације Србије наводно су посаветовали свог саиграча, Душка Тошића, да се што пре разведе од Јелене Kарлеуше јер га, како кажу, прави мајмуном.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пошто га колеге доживљавају као вредног, успешног и доброг човека, искрено су дали свој суд о Душковим брачним проблемима, који су настали због њене наводне афере са Огњеном Врањешом, о којој су писали сви медији.

– Сви знају колико су се Јелена и Душко волели, а можда се воле и дан-данас. Међутим, та превара је оставила неизбрисиви траг, због чега Душко испашта. Kолеге су га посаветовале да остави певачицу. Неки му говоре да је изигран, док му други причају да у јавности испада паћеник и понижаван и да један нормалан мушкарац не сме да дозволи да му жена набија рогове и да га прави мајмуном – рекао је наводно добро обавештени извор за „Kурир“ и додао…

– Душко је свестан свега тога, те је предузео први корак, када је два дана након смрти Јеленине мајке, Дивне Kарлеуше, преко адвоката наводно послао захтев за прекид брака, који је одложен због трагичног догађаја у породици – тврди њихов извор.

Kако такође преносе, фудбалери су обожавали Јелену, до тренутка када није испливала поменута преписка у јавност.

– Спортисти су долазили на њене наступе у Београд и доживљавали је као лафицу. Прво нису могли да поверују да је у стању да уради тако нешто Душку, а највише су се разочарали када су чули да је Kарлеуша рекла да Тошића гледа као брата и члана породице. Један од њих је то недавно коментарисао у друштву, те су се договорили да освесте саиграча – прича још саговорник.

Извор: Kurir.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ