Србија

ОБУСТАВЉА СЕ ПОСТУПАК?! Нови ОБРТ у случају – Мала Јана дала НЕОЧЕКИВАНИ ИСКАЗ: Ево шта то значи за Зорана

Адвокат је навео у жалби на нову оптужницу против Зорана Марјановића да је његова ћерка тврдила да се није одвајала од оца.

Адвокат Зорана Марјановића Вељко Делибашић поднео је Вишем суду у Београду приговор на оптужницу коју је против њега по трећи пут подигло тужилаштво, због сумње да је 2016. на насипу у Борчи убио супругу, певачицу Јелену Марјановић (33).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Kако се сазнаје, у одговору Делибашић се позива на исказ Зоранове и Јеленине ћерке Јане, која је изјавила да је кобног дана била са оцем и да се није одвајала од њега. У време злочина, подсетимо, девојчица је имала пет година.

Више тужилаштво је у оптужници навело да су Зоран и Јелена са ћеркицом дошли на насип и да је Јелена кренула да трчи. Они су пешке пошли земљаним путем, сусрели се с њом и Зоран је оставио дете само на насипу, спустио се са супругом до канала, убио је и вратио се до детета.

– Јана је у свом исказу у потпуности дала алиби Зорану. Kатегорички је тврдила да се од тате ни на тренутак није одвојила. Тврдим да је немогуће да кривично дело буде извршено како је то у оптужници наведено, да он остави дете, убије супругу и врати се до ћеркице – каже Делибашић и тврди да у трећој оптужници не постоје нови докази у односу на претходне две оптужнице, које је исто тужилаштво подизало, али нису прошле провере Вишег суда, а потом ни Апелационог суда у Београду.

– Чињеница је да тужилаштво није пружило доказе на основу којих би постојала сумња да је Марјановић убио супругу. Очекујем да поступак против њега буде обустављен – каже бранилац.

Извор: Srbija Danas/Kurir

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ