Свет

АРАПИН ПЉУНУО НА НОВАКА ЂОКОВИЋА! ЗАТИМ И НА ПРАВОСЛАВНИ КРСТ Одмах уследило насиље, враћено му са два шамара!

Невероватна прича.

Један од српских камионџија у популарној емисји “Иза решетака“ испричао је до детаља своје доживљаје из једног затвора у Мароку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Анонимни камионџија је испричао како је због диловања хашиша из Марока у Шпанију завршио у локалном затвору Надор, када су га на једном граничном прелазу ухапсили јер није желео да да мито једном царинику у вредности од 10.000 евра. Пошто није имао тај новац код себе, српски шофер је завршио у затвору, а ту је кренуо његов пакао.

Он је до детаља испричао доживљаје из затвореништва, а један моменат је привукао свима пажњу.

Наиме, док је Србин служио казну у његову тамницу су стигла два Арапина са блиског истока која су оптужена за тероризам. Соба је у том тренутку била препуна јер је све више људи пристизало у затвор због тзв “Арапског пролећа.“ Те давне 2010. године револуција се проширила широм арапског света, па како би се све што пре зауставило, велики број демонстраната завршио је иза решетака.

Баш таква двојица стигла су у собу са српским камионџијом који је са њима имао страшан инцидент. Он је управо у емисији “Иза решетака“ до детаља испричао како се све заправо догодило.

“Ја сам на ормару одмах поред свог кревета имао два постера. Један је био Новак Ђоковић, док је на другом био крст. Један од Арапа када је то видео, окренуо се и без икаквог разлога пљунуо на Новака, а онда и на првославни крст. Без имало размишљања сам га одмах ударио, након тога сам га одвео у wц и са две-три васпитне сам га смирио. Деловало је да се смирио, али ја никако нисам био миран поред њега и увек сам га држао на оку, “ испричао је Србин.

Kако је читав инцидент изгледао и како је текла цела прича погледајте на видеу од 30. минута.

Извор: Kурир/Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ