Србија

ШОК И НЕВЕРИЦА У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ РТС-А! Лазански открио да ускоро у Србију стиже 18 ЂАВОЛА из Кине!

Војнополитички коментатор гостовао је у јутарњем програму РТС-а.

Мирослав Лазански био је гост јутарњег програма на РТС-у где је главна тема била војно-полицијска парада „Одбрана слободе“ која се данас одржава у Нишу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лазански се на првом месту осврнуо на ратне ветеране и исказао да је изузетно добро да држава показује да брине о њима и да нису бачени у заборав, што је свакако новина у односу на параде претходних година.

Што се копненог ешалона тиче, Лазански истиче да ће звезде параде бити „Лазар“, „Милош“, „Боуви“ и да су они продукт наше домаће индустрије.

– Многи зли језици ће рећи да тога свега нема у оперативним јединицама, али то је грешка – има. Војска већ има шест самоходних хаубица Нора, има шест Лазара, полиција има шест Лазара 3, војска два Милоша, полиција такође. Битно је знати да све те борбене системе производи наша домаћа индустрија. Наше оружје се јако добро продаје у свету и ове године ћемо имати око 800 милиона долара девизног прилива од продаје наоружања и војне опреме – објашњава Лазански и истиче да је „Нора Б52“ верификована на светском тржишту и спада у један од најсофистициранијих система.

Лазански је најавио и да ћемо из Kине набавити 18 наоружаних борбених дронова, што у преводу значи да Србија добија 18 бомбардера.

Извор: Ало.рс/М.И

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ