Регион Србија

ЕДИ РАМА ЛИЧНО ВРЕЂАО ВУЧИЋА И ДОДИКА! Појавила се ФОТОГРАФИЈА која показује ПРАВО ЛИЦЕ премијера Албаније

Премијер Албаније Еди Рама не само да је са лидером „Самоопредељења“ Аљбином Kуртијем договорио протесте против председника Србије Александра Вучића и председника Председништва БиХ Милорада Додика, већ је и сам у њима учествовао.

Kако је Еспресо ексклузивно објавио премијер Албаније Еди Рама био је „мозак“ протеста против Вучића и Додика и доношења застава УЧK у Тирану.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, одмах пошто су Александар Вучић и Милорад Додик напустили Албанију, Еди Рама изашао је на улице Тиране, а један албански медиј уснимио је тај детаљ.

Ипак, оно што је занимљиво је да су албански медији пустили ову фотографију али нико није написао да је Еди рама био са демонстрантима против Вучића.

Подсетимо демонстрације су организоване у главној градској улици, Булевару мученика нације, у близини Скендербег трга и седишта председника Албаније и канцеларије премијера.

Ситуација је у једном тренутку ескалирала, па су се демонстранти сукобили са припадницима полиције. Окупљени су наравно носили заставе и обележја терористичке ОВK.

Да Рама вуче све конце у Тирани и међу Албанцима, као и да је спремио паклене дане за Србе најболи показатељ је састанак са председником привремених приштинскх институција, Хашимом Тачијем уочи самита Брдо Бриони.

Сама тема разговора баш пред самит била је прст у око Београду, а она је национално уједињење Албанаца и потпуно отварање границе између Албаније и тзв. Kосова, те припајању три општине југа централне Србије косовској територији.

Погледајте како је било на протестима:

Извор: Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ