Србија

ШОК – УКИДАЈУ ЈОЈ СВЕ: Против Карлеуше поднета КРИВИЧНА ПРИЈАВА! Прети јој оштра казна!

Фолк дива у тешком проблему!

Против певачице Јелене Kарлеуше поднета је кривична пријава јер је позивала родитеље да не вакцинишу своју децу!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, група забринутих родитеља поднела је кривичну пријаву против Kарлеуше и њој сличних због ширења страха и панике од вакцине и појаве епидемије морбила. Kарлеуша се борила против тога да се деца вакцинишу ММР вакцином, тврдећи како постоје нуспојаве и да је њена кћерка имала проблема због поменуте вакцине, упркос уверавањима лекара да су вакцине проверене и безбедне!

Јелена је тад рекла како је уверена да је у праву:

– Једна кћерка је имала велике проблеме после вакцининације вакцином ММР и мене може да оптужи и за кривично дело само родитељ који није имао никаквих проблема!

– Ја као родитељ који је имао великих проблема апелујем на вас да имате право на избор, као и у свим другим земљама, што је правило!

И њени профили на друштвеним мрежама су у опасности. Kако тврде светски медији, највеће светске мреже, попут Фејсбука и Инстаграма објавиле су да ће се обрачунати са говором мржње, било каквим позивима на насиље и другом врстом недоличног садржајам у коју спадају активности крајњих десничара, али и заговорника избегавања вакцинације.

Творци друштвених мрежа објавили су да ће брисати групе, профиле и сваку врсту пропаганде која буде објављивана, а најновија одлука Фејсбука и Инстаграма је да се све објаве у којим се помињу ознаке против вакцинације, бришу.

Пошто је Kарлеуша предњачила у пропаганди, може јој се десити да остане без и једне једине друштвене мреже!

Извор: srbijadanas.com/Српски телеграф

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ