Србија

ВЕНЧАО СЕ, ПА ПОГИНУО: Сахрањен младожења који је настрадао прве брачне ноћи! Док су износили ковчег из капеле ДОГОДИЛО СЕ ЧУДО!

Тига , бол и јецаји проламли су се данас послеподне испред требињске градске капеле одакле је на последњи починак испраћен Марко Анђелић (32), који је само неколико сати после венчања погинуо у тешкој саобраћајној несрећи, док је развозио госте са свадбе.

Маркови родитељи, брат, сестра и супруга Марија, као и велики број родбине и пријатеља из Херцеговине и Србије, као и колеге из Министарства финансија Србије, где је био запослен, испратили су настрадалог младића на вечни починак у село Горње Врбно код Требиња, одакле је Маркова породица.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Не могу да верујем да испраћам колегу. Прошле недеље смо се радовали заједничком животу Марка и Марије, а сад га сахрањујемо. Ово је невероватно, шта живот и судбина ураде човеку. Радовао се заједничком животу са Маријом, свадби у родном крају. Сви смо у шоку“, рекао је Марков колега из Београда.

Иако је у Требињу данас падала киша, у тренутку када је ковчег са Марковим телом изнесен из градске капеле појавило се сунце, кога су убрзо поново заклонили црни облаци. Марко Анђелић погинуо је у ноћи између суботе и недеље у насељу Мокри долови, док је развозио пријатеље са свадбе.

Несрећни младић је аутомобилом „алфа ромео“ излетио с пута и ударио у стену, а у удесу су две особе теже, а две лакше повређене. Свадба која је трагично окончана, у суботу је оранизована у мотелу на излазу из града према Дубровнику, а младожења је пошао да одвезе пријатеље у други мотел, у близини места несреће, где су били смештени.

Његова тек венчана супруга Марија Јовановић, вајарка из Београда, кренула је у другом аутомобилу, јер у Марково ауто и према незваничним сазнањима, наишла на трагедију.

„Не можемо да верујемо шта се десило нашем Марку. За неколико сати од венчања до смрти, каква је то зла судбина“, рекла је за једна од званица на свадби. Марко и Марија су дуже у вези, а Марија је и раније долазила у Требиње, а јануару су у овом граду заједно били на Марковој слави.

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Српска инфо; Д.K.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ