Свет

ЧУВЕНИ ГЛУМАЦ ИЗВРШИО САМОУБИСТВО: „Издао сам Доналда Трампа и Исуса Христа…“ Оставио језиву поруку на свом профилу!

Глумац који је глумио у филмовима „Тор“ и „Терминатор: Спасење“ Ајзак Kапи извршио је самоубиство скочивши с моста у Аризони у понедељак, пренели су медији у Америци.

Службеници су у уторак потврдили да се ради о 42-годишњем Kапију којег је ударио камион након што се бацио с моста у Белмонту и пао на аутопут где су га нашли мртвог.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полиција из Аризоне позвана је на место догађаја мало пре 7 и 30 ујутро у понедељак. Kапија су пронашли на месту мртвог. Према извештају ТМЗ-а неколико пролазника је покушало да га спречи у намери да скочи, али безуспешно.

Kапи је дан пре него што се убио, на Инстаграму објавио опроштајно писмо у којем је између осталог написао да није био „добар човек“ и да је био „насилан према људима који су га волели“. Глумац који је отворено причао о проблемима с дрогом, пунио је насловнице трач рубрика након што је прошле године оптужен да је напао ћерку Мајкла Џексона, Парис, и давио је. Рођен у Албукеркиију у Новом Мексику, Kапи је својевремено оптужио глумца Сета Грона да је педофил.

Уз објаву на Инстаграму написао је: „Чувајте се, човек нема шта да изгуби јер нема ни шта да штити“. Даље у поруци коју је објавио као скриншот, стоји:

– Током последње недеље, кроз самоиспитивање које је требало да се догоди пре пуно година, дошао сам до шокантних закључака о свом карактеру. То је доказ моје крајње неукости. Видите, мислио сам да сам добар човек. Али нисам био добар човек, био сам прилично грозан већину свог живота.

У објави је анализирао своје мане и признаје да је искоришћавао људе због новца, да је изневерио многе људе и издао њихово поверење, да је диловао дрогу, варао на порезу, оставио дугове,и уништавао своје тело цигаретама, алкохолом и дрогама. Такође спомиње да је издао Доналда Трампа и Исуса Христа.

Kапи је наводно и даље био под истрагом полиције у Лос Анђелесу јер је претио Парис Џексон и другим славним особама. На њу је наводно насрнуо и давио је на једној забави.

– Био сам насилан према људима који су ме волели, укључујући своју породицу. Свим људима према којима сам био насилан, дубоко се извињавам. Извињавам се и мојим бившим пријатељима које сам искористио и издао. Жао ми је – написао је између осталог.

Извор: srbijadanas.com/Kлиx.ба

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ