Србија

НЕВИЂЕНА ДРАМА НАДОМАК БЕОГРАДА: Наша певачица НАПАДНУТА! Полиција ХИТНО реаговала, ево ШТА се дешава!

Траума.

Бившу учесницу такмичења „Звезде Гранда“, Дуњу Поповић, пре недељу дана покушао је да силује мигрант који је смештен у прихватном центру у Обреновцу!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је испричала да је прошла кроз пакао, мислећи у почетку да је мигрант желео да је опљачка. Kада јој је више пута рекао на енглеском да жели секс, узнемирено је изашла из аутомобила, а тада је дечко побегао. Kако каже, она је наставила пут и од страха кренула у другом смеру, па је у повратку опет срела човека који ју је напао, а имао је дужу црну косу, браду и качкет.

– Долазим на идеју да га снимим телефоном. Успем да направим снимак и крећем даље. Иначе, улица у којој живим је слабо осветљена и ово није први случај да се у њој дешава напад. Не тако давно нападнута је наша суграђанка и новинарка у истој улици од стране мигранта. Одлучујем да случај пријавим полицији. Одлазим у полицију, дајем исказ, опис тог дечка, као и снимак. Оно што је мене заиста обрадовало некако у целој причи јесте којом брзином су наши полицајци реаговали. За мање од 10 минута пронашли су га и привели. То је он. Kада сам га видела, то је био он, наравно, није хтео да одговори ни на једно питање које му је било постављено од стране полицајаца. Међутим, у једном тренутку је рекао једном од полицајаца: „Wхат?“, и ту сам препознала и боју гласа. Није било сумње да је то био он – прича Дуња и додаје да је кроз 2 дана добила телефонски позив за суд и прво рочиште одржано је 8. маја у суду у Обреновцу.

Певачица је рекла како је мигрант дошао у пратњи 2 полицајца, као и да су му обезбедили правног заступника-адвоката, као и преводиоца.

View this post on Instagram

#makeupbyme #work #snakeprint #snakesuit

A post shared by Jedini Pravi Instagram Profil (@dunja.privat.popovic) on

– Ја у својој улици свакодневно у било које доба дана шетам своје дете. Желим и да упозорим све жене, све родитеље, девојке и девојчице да додатно обрате пажњу, јер се бојим да ће овакви случајеви бити све учесталији. Безбедност у нашем граду је одавно врло дискутабилна категорија и пре него што су се они населили овде. Оно што сад знам из личног искуства је да наши полицајци, моји Обреновчани, раде свој посао максимално одговорно и молим све који имају било какав проблем да никада не посумњају у њих – завршила је Дуња.

Извор: srbijadanas.com/Пулсонлине

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ