Србија

ОСТАЛА УДОВИЦА ПРВЕ БРАЧНЕ НОЋИ: Марко погинуо док је развозио госте, а оно што је Марија тражила од ће вам натерати сузе на очи!

У Требињу је јуче на вечни починак испраћен Марко Анђелић (32), младић који је трагично настрадао у саобраћајној несрећи прве брачне ноћи и то развозећи госте са свадбе.

Његова супруга Марија, скрхана болом, позвала је све своје пријатеље да се помоле за Маркову душу јер је то једино што је јој сада даје макар мало снаге.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Трагична несрећа догодила се у ноћи између суботе и недеље у насељу Мокри долови, када је Марко развозио госте са своје и Маријине свадбе. Марко је аутомобилом „алфа ромео“ слетео с пута и ударио у стену, приликом чега су повреде задобили и његови сапутници, али нико од њих није животно угрожен. Марија је, срећом, није била у аутомобилу са њим.

Бројна родбина, пријатељи, познаници али гости који су претходно били на свадби дошли су да последњи пут поздраве Марка, а само дан након сахране Марија је објавила тужан статус на свом профилу друштвене мреже, позивајући своје пријатеље да спомену Марка у својим молитвама.

– Драги сви, знам да неки људи верују у Бога, а неки не. Марко је као православац веровао у живот после смрти и зато имам молбу за све било да сте верујући или не, да се помолите за његову душу да пронађе мир у Христу Господу. Не морате коментарима, али се у срцу сетите. То је једино сто ми макар мало даје снаге – написала је неутешна супруга која је са својим вољеним провела више година у вези, али само један дан у браку.

Kако су јуче на сахрани испричали Маркови и Маријини ближњи, овај пар затекла је зла судбина и сви су и даље у шоку да су пре само неколико дана били на весељу, славећи брак двоје младих.

– Били смо на тој свадби. Невероватно је колико су били весели, а свадба пристојна, није био ниједан проблем, а нико од гостију није био пијан. Не можемо да верујемо шта се десило нашем Марку. За неколико сати од венчања до смрти, каква је то зла судбина – рекла је једна од званица на свадби, пише Српскаинфо.

Фото: Фејсбук принт скрин

Извор: Блиц/ Н.М.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ