loading...
Србија

УВРЕДЕ И ПСОВКЕ НА РАЧУН ПРЕДСТАВНИЦЕ СРБИЈЕ! Ево шта је Невена Божовић доживела након проласка у финале Евровизије! СРАМОТА!

Ништа им не ваља!

Невена Божовић је синоћ обезбедила Србији пласман у финале “Евровизије”, одличним наступом за нумеру “Kруна”, коју је сама писала, а мало након наступа доживела је низ увреда и псовки на рачун песме и перформанса.

Наша представница на највећем европском музичком такмичењу, Невена Божовић, нашла се међу 10 одабраних, који су из првог полуфинала прошли у завршницу “Евровизије”, заказану за суботу.

Невена је после отпеване нумере, као и после пласирања у финале, добила велики број позитивних коментара, али и оних негативних, па су се тако на званичним профилима фестивала могла пронаћи “пљувања” српске певачице и наступа.

Поједини су окарактерисали нумеру као “досадну”, док су неки критиковали њен стајлинг, а велики број обожаватеља “Евровизије” је бранио Божовићеву у коментарима испод објава.

– Искрена да будем, уопште не пратим кладионице и коментаре – рекла је Невена Божовић јуче за “Блиц”, додавши да је фокусирана само на наступ, те је евидентно да је негативни коментари не погађају.

Наступ Невене Божовић погледајте изнад, а у галерији погледајте фотографије са првог полуфинала “Евровизије” које су обележиле вече.

Извор: Ало.рс/А.K.

Loading...
loading...