Србија

ЈОВАНА НИЈЕ МОГЛА ДА ПРЕСТАНЕ ДА ВРИШТИ ОД СМЕХА: Министарка Михајловић је причала и причала, а онда се збунила!

Смешне сцене у јутарњем програму ТВ Прва.

Јужни крак Kоридора 10 од Мађарске до Северне Македоније комплетно је готов и у суботу ћемо га свечано пустити у саобраћај. Направили смо ауто-пут за народ и показали да умемо да завршимо ствари, као што смо и обећали, изјавила је данас министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Зорана Михајловић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је, гостујући у јутарњем програму ТВ Прве, истакла да је Србија коначно повезана ауто-путем од Хоргоша до Прешева и да је изграђен најсавременији ауто-пут, по свим европским и светским стандардима, те да ће отварање Kоридора 10, последње деонице кроз Грделицу, омогућити много већи проток саобраћаја.

„Грделица је грађевинско ремек-дело и најтеже градилиште у Европи. Било је пуно проблема, измештали смо реку и део железничког коридора, на деоници се налазе два најдужа тунела, Манајле и Предејане, 36 мостова, од којих је мост Врла висок 62 метра, урађено је седам км нових косина и изграђени алтернативни путеви. Много посла је иза нас, било нам је важно да завршимо ауто-пут пре сезоне, јер смо га градили за грађане ове земље“, рекла је министарка, а онда направила мали лапсус.

Михајловићева је покушала пар пута да изговори реч експропијација, па јој је на крају помогао Срђан Предојевић.

Међутим ту није крај, министарка је наставила са својим излагањем и у једном тренутку застала и рекла:

„Гледам Јовану која се смеје, вероватно је због експропирације!“

„Али знате зашто, зато што покушавам да ту реч изговорим у себи и не иде ми“, правдала се Јована док је вриштала од смеха.

Извор: Ало.рс/М. И.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ