Свет

О ОВОМЕ БРУЈИ ЦЕЛА ЕВРОПА! Победник овогодишње Евровизије се ВЕЋ ЗНА?!

За кога ћете ви гласати?

Овогодишња „Евровизија“ почела је пре два дана, а вечерас се одржава друго полуфинале, у којем ће се публици представити 18 земаља са својим нумерама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У данашњем полуфиналу налазе се две државе које су, према кладионицама, већ месецима највећи фаворити за победу на „Евровизији“, о чему се увелико прича широм старог континента, а детаље ћете пронаћи у видеу који је пред вама.

Обрадом података са различитих кладионица, шансе за пролаз су исказане у процентима. Холандија и Шведска се најбоље котирају са по 94 процената.

Одмах иза њих, на трећем месту налази се Русија са 93 процента. На четвртом месту је Азербејџан са 92 процента, док се на петом месту налази Швајцарска са 90 процената.

Шесто место заузима Малта са 85 процената, а на седмом је Македонија са 71 посто шансе. Исти број процената има и Норвешка, док је на деветом Јерменија са 59 процената. На десетом је Данска са 52 процента.

Невени Божовић се прогнозира 17. место са 20 процената, али ипак ови резултати се морају узети са резервом, преноси „Блиц“.

Извор: Ало.рс/А.K

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ