Србија

ЗАКУЦАО СЕ У ДРВО У ОЧЕВОМ АУТОМОБИЛУ! Немања је погинуо када је изгубио контролу при великој брзини

Малолетник Немања Л. (16), тинејџер који је трагично настрадао након што је изгубио контролу над аутомобилом и закуцао се у дрво возећи очев „мерцедес“, сахрањен је у уторак на месном гробљу у Пударцима, а пре само два месеца доживео је велики стрес – на вратима своје куће затекао је лопове који су хтели да опљачкају његову породицу!

Пре око два месеца кућу у којој је Немања живео са млађим братом и родитељима, покушали су да опљачкају непознати мушкарци који су касније ухапшени, али и убрзо пуштени.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Они су били на неком слављу, међутим, тада се Немања раније вратио кући и затекао једног од њих на вратима – прича један од мештана Умчара.

Наиме, уз помоћ осталих комшија лопови су сустигнути, али су убрзо и пуштени из затвора, „Блиц“ незванично сазнаје.

Два непозната пљачкаша су из Београда и претпоставља се да су дуже време типовали коју кућу ће опљачкати па су одабрали ову породицу, с обзиром на то да важе за једну од имућнијих у Умчарима.

До стравичне несреће је, како смо раније писали, дошло када је младић возио великом брзином при чему је изгубио контролу над воланом. Непосредно пре судара седео је са пријатељима у кафићу, правећи планове за свој рођендан који је требало да прослави 18. маја.

Око 11 сати је кренуо кући и повезао друга са собом. Kада га је оставио, стигао је својој кући и, како причају познаници, легао у кревет. Након тога га је, наводно, друго друштво позвало да се нађе са њима. Због смрти младића цело насеље је и даље у шоку. За њега махом сви имају речи хвале.

– Био је дивно дете, нико нема за њега једну ружну реч да каже. Имао је много другара, сви су га волели. Долази из веома културне и фине породице и сви су шокирани трагедијом која се догодила – биле су углавном речи комшија који су познавали Немању и његову породицу.

Са друге стране, један мештанин испричао је да ово није први пут да Немања вози.

– Немање је често возио колико ја знам, зна се да када овде утихне а то је већ негде око 11, пола 12 ноћу, момци који имају аутомобиле крећу да јуре улицама и онда се деси трагедија. Он је био много добар дечко али ето судбина је решила да га узме, шта да кажем – прича једна од Немањних познаница.

Први који су Немањи притекли у помоћ била је породица из куће која се налази преко пута. Kако они причају од силине ударца произведен је јак звук који је све комшије терао да изађу на улицу и виде шта се догодило. Убрзо су на лице места стигли и полицајци, хитна помоћ и ватрогасци, који су морали да секу аутомобил како би извукли тело преминулог дечака.

Станари околних кућа испричали су такође да је непосредно након ударца младић и даље био жив, да је крлкљао али је убрзо издахнуо.

Извор: Блиц; Д.K.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ