Србија

СЕНЗАЦИОНАЛНО ОТКРИЋЕ! Зашто је Зоран Марјановић искључио телефон за време убиства Јелене

Мобилни супруга убијене певачице Јелене Марјановић у тренутку злочина могао је регуларно да изгуби сигнал или да случајно буде пребачен на неки други режим рада у ком није видљив базним станицама.

Адвокатски тим Зорана Марјановића, јединог осумњиченог за убиство супруге и певачице „Гранда“ Јелене Марјановић, сматра да су климаве тврдње тужилаштва да је он намерно искључио телефон у време злочина, као и да постоје реални разлози зашто телефон у то време није био видљив базним станицама оператера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гостујући у једној емисији у којој је говорио о трећој оптужници коју је тужилаштво подигло против Марјановића, адвокат Стефан Јокић се осврнуо и на Зоранов телефон.

– Из преписке с мобилним оператером види се да не посртоји параван „лог офф“, односно команда за искључивање телефона. То може да значи и да зоран није намерно угасио телефон, већ да је он био на неком посебном моду, односно режиму рада – објаснио је Јокић.

Он је појаснио да је телефон случајно могао да се нађе на такозваном сигурносном моду, као и оном сигурносном моду који се поставља у време путовања авионом.

– Такође, не може да се искључује могућност да је телефон изгубио сигнал, што се свакодневно догађа свим корисницима – казао је Јокић.

Други Марјановићев бранилац, адвокат Никоола Думнић, казао је да се све време прави фама око приче са телефонима, а да за то не постоји објашњење.

– Тужилац хоће да каже да је Зоран угасио телефон на почетку насипа, а упалио га готово на местугде је пронађено тело – рекао је Думнић.

Адвокати су се сложили да је било могуће утврдити чији су све телефони били на насипу у том моменту, али да упркос наредби Апелационог суда, то није урађено.

– Утврдило би се ко су корисници који су у том тренутку били ту, али то није урађено. Ми ћемо инсистирати на томе у одговору на оптужницу, али и да се поступак обустави због недостатка доказа, што смо више пута предлагали – казали су адвокати.

Извор: Kурир.рс/Ало.рс/М.Ч.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ