Србија

КОНАЧНО СЕ ОГЛАСИЛА: „Само једно вас молим“ Ивана први пут проговорила после мучног ЗЛОСТАВЉАЊА

Фото: Фејсбук принтскрин

Ивана Филиповић (22) из Бановог Поља код Богатића, коју је 12. марта тадашњи вереник Ђорђе Лацковић (24) зверски претукао и пекао пеглом у стану у Новом Саду, каже да се вратила у родно место.

У Новом саду, каже, није могла више да живи јер ју је све подсећало на језиву тортуру коју је преживела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она се у петак први пут огласила у јавности и рекла да је у овом тренутку највише погађају лажи које су поједине особе и медији пласирали о њој и њеној породици.

Демантовала је да је добила отказ у кладионици у Новом саду, где је радила. Одбацила је и приче да се посвађала са најбољом другарицом и да су њени родитељи покушали да склопе нагодбу са породицом Лацковић.

– И даље се не осећам психички најбоље. Зато сам и напустила Нови Сад, јер ме је тај град после свега подсећао само на трауму коју сам доживела. Потребно ми је да се одморим и дистанцирам од свега. Није тачно да сам добила отказ у кладиници, већ сам постигла договор са власницима да ускоро почнем да радим у кладионици у Шапцу – тврди Ивана и додаје:

Измишљотине које су се писале последњих дана о мени додатно ме потресају. Стварно не знам који то болесни извори пласирају такве лажи, и са којом намером. Ћутала сам до сада по савету адвоката и остаћу доследна у томе док се не оконча судски поступак против Ђорђа. Онда ћу се обратити јавности и испричати пуну истину о свему што се десило 12. марта у стану ком сам живела са Ђорђем.

Ивана је апеловала на медије да је до тада поштеде још већег стреса и да не наседају на гласине и недобронамерне изворе. Посебно јој је, каже, тешко пало то што је прочиталапре неколико дана да се посвађала са најбољом другарицом Љубицом Пантелић, у чијем је стану боравила све до скоро.

Болесна љубомора

Поједини медији су, наиме, објавили да су се њих две жестоко сукобиле због тога што је Ивана недавносазнала да су Ђорђе и Љубица размењивали љубавне поруке пре 12.марта. После те свађе ју је, наводно, Љубица избацила на улицу!

После таквих натписа још ми је теже, јер ни слово од тога није истина. Такође су ми тешко пале приче да су моји родитељи покушали да се за неки новац нагоде са породицом Лацковић како бих одустала да кривично гоним Ђорђа. Ни са ким од чланова те фамилије нисмо контактирали, управо из разлога да то неко не би погрешно протумачио и злоупотребио – тврди Ивана.

Подсетимо, Ђорђе је 12.марта, у налету љубоморе, најпре претукао Ивану, поломио јој неколико ребара и чак пробио плућа, а онда ју је убадао ножем и пеглом пекао по телу.

Kад је Ђорђе због посла морао накратко да изађе из стана, изубијана девојка је успела да позове другарицу и оде код лекара. Ђорђе је одмах ухапшен и од тада је у притвору. Пред тужиоцем је навео да му је „због љубоморе пао мрак на очи“.

Признао је да ју је тукао, али да није био свестан колико је далеко ишао у томе!

 

Извор: Srbija Danas.com/Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ