Свет

КРИЛА ТРУДНОЋУ ОД РОДИТЕЉА! Тинејџерка је ЗАКОПАЛА НОВОРОЂЕНЧЕ, а онда се догодило ЧУДО (ФОТО)

loading...

Невероватна ситуација одиграла се на северу Тајланда када стравичан злочин није завршен трагично, а све захваљујући једном псу који је нањушио и спасио новорођенче из земље.

Према информацијама, бебу је на свет донела тинејџерка (15) која је од родитеља крила трудноћу, а након што се породила дете је живо закопала на пољу у селу Бан Нонг Kам.

Срећом, нешто касније истим пољем је прошао Уса Нисаикша који је са собом водио пса. Одједном, пас је почео да лаје и копа по земљи након чека је његов власник уочио да из ње избија нога новорођенчета.

Брзом реакцијом мештана, беба је одведена у болницу где је прегледом утврђено да јој здравље није нарушено.

Нешто касније је утврђено и ко је мајка, а против ње је подигнута оптужница због напуштања детета, али и покушаја убиства. Из полиције је предочено да о девојци тренутно воде рачина њени родитељи, као и психолог, те да жали због тога што је учинила, а да ће бригу о детету преузети управо родитељи тинејџерке.

Што се тиче хероја ове приче, пса по имену Пинг Понг, његов власник Нисаикша је рекао да га је пронашао повређеног на улици: “Ударио га је аутомобил због чега је потпуно изгубио могућност коришћења једне од шапа, али сам га удомио. Веома је веран и послушан и увек ми помаже када одведем стоку на испашу на поља. Цело село га воли, то је нешто невероватно”, пише “Би-Би-Си”.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: BBC

Loading...
loading...
loading...