Свет

КРИЛА ТРУДНОЋУ ОД РОДИТЕЉА! Тинејџерка је ЗАКОПАЛА НОВОРОЂЕНЧЕ, а онда се догодило ЧУДО (ФОТО)

Невероватна ситуација одиграла се на северу Тајланда када стравичан злочин није завршен трагично, а све захваљујући једном псу који је нањушио и спасио новорођенче из земље.

Према информацијама, бебу је на свет донела тинејџерка (15) која је од родитеља крила трудноћу, а након што се породила дете је живо закопала на пољу у селу Бан Нонг Kам.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Срећом, нешто касније истим пољем је прошао Уса Нисаикша који је са собом водио пса. Одједном, пас је почео да лаје и копа по земљи након чека је његов власник уочио да из ње избија нога новорођенчета.

Брзом реакцијом мештана, беба је одведена у болницу где је прегледом утврђено да јој здравље није нарушено.

Нешто касније је утврђено и ко је мајка, а против ње је подигнута оптужница због напуштања детета, али и покушаја убиства. Из полиције је предочено да о девојци тренутно воде рачина њени родитељи, као и психолог, те да жали због тога што је учинила, а да ће бригу о детету преузети управо родитељи тинејџерке.

Што се тиче хероја ове приче, пса по имену Пинг Понг, његов власник Нисаикша је рекао да га је пронашао повређеног на улици: „Ударио га је аутомобил због чега је потпуно изгубио могућност коришћења једне од шапа, али сам га удомио. Веома је веран и послушан и увек ми помаже када одведем стоку на испашу на поља. Цело село га воли, то је нешто невероватно“, пише „Би-Би-Си“.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: BBC

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ