Идвајамо

УСТАЛА ИЗ МРТВИХ! Исповест жене која је доживела клиничку смрт! Оно што је видела је ПРЕДИВНО!

Фото: Pixabay.com

Жена која је на кратко умрла после дуге болести вратила се у живот са тврдњом да је видела Исуса и постала верница.

У питању је жена која никада није била верник све док, како каже, није доживела просветљење и током клиничке смрти угледала Исуса. Након што се борила са раком грла, Вивијан је доживела компликације током којих је њено срце престало да ради. Kаже да је у том тренутку ушла у тунел на чијем се крају налазио Исус.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Све чега се сећам је да сам се налазила у веома дугачком, мрачном тунелу и да сам се јако брзо кретала ка светлу које је емитовало осећај љубави, испричала је и наставила – Чула сам прелепи поветарац и анђеле како певају. Светло је био Исус Христ и тога сам све време била свесна. Доживела сам и премотавање читавог живота у глави и то оних тренутака неограничене љубави и давања.

Таман када је кренула ка светлу осетила је да је неко конопцем повлачи назад.

– Затворила сам очи и чула жену како зове моје име. Била је то сестра, а ја сам лежала на поду.

Неки научници пак, тврде да су овакве визије нормалан феномен и нису неопходно знак живота после смрти.

Др Сам Паринија са Медицинског универзитета у Њујорку каже да ово није први пут да људи описују тунел и топлу светлост пуну љубави на крају њега.

– Описивали су и како је изгледао сусрет са покојним рођацима који су дошли да их дочекају. Често кажу да нису ни хтели да се врате назад и да им је било јако удобно. Kао магнет који их привлачи – рекао је.

Међутим, и за ово постоји научно објашњење као и да ништа од овога није знак живота после смрти већ једноставно одбрамбени механизам у којем мозак скенира и процесуира све информације које је за живота складиштио.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Ало.рс/ Телеграф

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ