Регион

КАКАВ УЖАС! ПОЗНАТА ПЕВАЧИЦА НАСРНУЛА НА ЖЕНУ ОБОЛЕЛУ ОД РАКА: Бацила је на под, шутнула јој пса и побегла!

На Фејсбуку се појавио снимак на ком једна корисница оптужује познату сплитску певачицу Лидију Бачић за напад и претње

Хрватска певачица Лидија Бачић физички је насрнула на Љиљану Фајфер, њену пријатељицу тешко болесну од рака и њеног пса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На Фејсбуку се појавио снимак на ком једна корисница оптужује познату сплитску певачицу Лидију Бачић за напад и претње. Наиме, Kристијана Урем је написала да је у строгом центру Загреба певачица физички насрнула на њену мајку Љиљану Фајфер, Љиљанину пријатељицу, те њеног пса.

Вечерас у Варшавској, напад Лидије Бачић на моју маму и њену пријатељицу, која је онколошки пацијент и на њеног малог пса…прво се непрописно паркирала на тротоару, тако да су морале да је обиђу и при томе сиђу на пут. Мамина пријатељица је руком случајно закачила за ретровизор, након чега је мега фуј „звезда“ излетела из аута, ногом ударила псића и мамину пријатељицу одгурнула, при чему је жена ударила главом у зид. Kада је видела да је пролазница са друге стране улице снима, гурнула је моју маму на под и побегла аутом. Чека се полиција – написала је Kристијана.

Љиљана Фајфер је стала у одбрану своје болесне пријатељице, иначе тешко болесне новинарке хрватског портала „Вечерњи лист“, након што је певачица насрнула на њу кад је Љиљанина пријатељица закачила певачицин ретровизор.

Менаџер Лидије Бачић, Фарук Буљубашић Фаyо, тврди за „Вечерњи.хр“ да прича нема везе с истином и да немају коментара. Лидија Бачић данас се огласила на свом Инстаграму и објавила мисао на енглеском:

– Свака прича има две стране. Запамтите то пре него судите – написала је Бачић.

– На плочнику у Варшавској био је паркиран један црни „ауди“ целом ширином. Морале смо да сиђемо да бисмо га заобишле, а пријатељица је ишла испред мене и покуцала је на стакло да би је упозорила како није у реду да се тако паркира – рекла је за Вечерњи Љиљана, а нападнута новинарка тврди исто.

– Нас две нисмо могле да прођемо. Болујем од карцинома и последица хемотерапија је да немам икакав осећај у стопалима. Спотакла сам се на нешто и заиста је лупило кад сам се наслонила на њен ретровизор. Kад смо прошле крај аута, она је изјурила као фурија из њега… – прича потресено новинарка „Вечерњег“, која није желела да се медијски експонира будући да се опоравља од тешке болести.

– Научила сам да ходам с утрнутим ногама, али ко год мене ‘цимне’, ја немам стабилност. Тренутно ме боли врат и раме, заправо надлактица где ме је она зграбила – објаснила је она и додала да се данас у шетњу са својим псићем Рокијем упутила с великим страхом. Kаже како се и он боји те да је необично миран. Понашао се чудно кад смо изашли ван – рекла је забринуто.

– Kад се повукла у ауто и удаљила се, ја сам сликала ауто отпозади због регистрације како бих је пријавила. Kад је видела да сликам, опет је излетела из аута и мене и пријатељицу почела да млати. На мене је тако налетела да сам ја одлетела некаквих пет-шест метара и лупила главом у зид. Љиљану је такође покупила и завршила је на поду. Данас ми је Љиљана рекла да је боли колено – рекла је истраумирана и повређена жена.

Она је додала и да је Лидија побегла у ауто кад је схватила да је једна на поду, а да је друга ударила главом.

– Таква снага и таква агресија у тој жени. Нисам то никад у свом животу осетила. Да је она мене у том тренутку заиста дохватила, ја мислим да данас не бих била жива – испричала је потресено за „Вечерњи“.

Večeras u Varšavskoj,napad Lidije Bačić na moju mamu i njenu prijateljicu,koja je onkološki pacijent i na njenog malog…

Posted by Kristijana Urem on Friday, May 17, 2019

 

Извор: Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ