Србија

ДАНАС ЈАК ПЉУСАК СА ГРАДОМ! Пре подне сунчано, а у току овог дела дана спремите се за тоталну КАТАСТРОФУ!

У Србији нас данас очекује сунчано преподне. Међутим, већ средином дана стижу облаци, па се понегде очекују јаки пљускови са грмљавином и градом. Температура ће бити висока – најнижа ће се кретати од осам до 14 степени, а највиша од 20 до 25 степени.

И у Београду ће јутро бити лепо и сунчано. Средином дана и после подне биће променљиво облачно, а на ширем подручју града очекују се и локални пљускови са грмљавином. Максимална дневна температура износиће 23 степена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Променљиво облачно, спарно и нестабилно време очекује се и у среду и четвртак, док би петак и субота требало да прођу без падавина. Према изгледима времена за наредних седам дана, до 27. маја, биће умерено топло, пре подне претежно сунчано, после подне променљиво облачно, понегде са пљусковима.

– Све до пред крај месеца очекује нас променљиво мајско време у већини дана са краткотрајним пљусковима и грмљавином. Kоличина падавина неће бити као претходних дана, погото не као у недељу увече. Биће локалних падавина и грмљавина, али не тако јаког интензитета – каже Недељко Тодоровић уз Републичког хидрометеоролошког завода. Последња два, три дана маја и почетком јуна очекује нас знатно топлије време, а температуре ће се кретати и око 30 степени, каже Тодоровић.

Извор: Ало.рс/М.Ч.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ