Србија

ТРАМП И СРБИ ИМАЈУ ЗАЈЕДНИЧКОГ НЕПРИЈАТЕЉА: Марићеви гости раскринкали организацију која из сенке влада светом!

У синоћној емисији „Ћирилица“, аутора и водитеља Миломира Марића, гости су открили какве све тајне и планове кују моћници који владају светом и какво су место спремили Србији у својим пројекцијама.

У анализи историјских догађаја који су се одиграли деведесетих година прошлог века, највише се разговарало о грешкама Србије, агресији коју је Запад починио над Србима и ратовима које нисмо могли да избегнемо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гости су били Зоран Анђелковић, Никола Шаиновић, Миле Бјелајац и Урош Шуваковић.

У једном тренутку полемика се водила око лажних вести и великих медијских компанија са Запада које воде кампање по одређеним политичким налозима моћника, а које је амерички председним Доналд Трамп назвао „лажним вестима“ и „непријатељима народа“.

Марић је у том тренутку направио паралелу између медијске кампање која се водила против Србије и оне која се сада води против Трампа.

Један од гостију је потврдио ово и истакао да је Трамп на жестоком удару и да се бори против тзв. дубоке државе, а познато је ко су њени најистакнутији представници и колико су настројени против српског интереса.

У наставку су Шаиновић и Шуваковић причали о намерама Американаца да растуре Југославију, не на шест, већ на осам држава. Према том плану седма је Kосово, а осма тек треба да се формира.

Марић је изнео и шокантан податак да су бившем председнику СРЈ и премијеру Србије Војиславу Kоштуници понудили да се након Државне заједнице СЦГ формира Државна заједница Србије и Војводине што је како наводи био увод у наставак распарчавања Србије.

Извор: Д.Н./Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ