Свет

УБИО САМ ЈЕ ЈЕР НИЈЕ БИЛА У КУЋИ И ВОДИЛА РАЧУНА О ДЕЦИ: Србин СМРСКАО ЖЕНИ ГЛАВУ па изнео СТРАВИЧНЕ РАЗЛОГЕ ЗА ТО!

Једини тренутак када је показао емоцију био је када му је новинарка поставила питање о њиховим синовима

„Да, убио сам је и не кајем се због тога. Много је разлога због којих сам то урадио – никада није била кући, није водила рачуна о деци, све сам радио ја… Да њен отац није забадао нос где не треба, до овога никада не би дошло. Морао сам да му се осветим, а када буде гледао вести, знаће због чега.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово су монструозне речи Слободана Миљуша (37) који је путем видео-линка разговарао са новинарком канала ФОX5 објашњавајући шта га је довело до тога да претуче своју супругу Звјездану Бенцун бејзбол палицом, услед чега је она касније преминула. На прво питање новинарке да ли је убио своју супругу, Слободан је одговорио потврдно не показујући ни трунку жаљења због зверства које је починио.

– Да, убио сам је. И не, не кајем се због тога нимало – рекао је Слободан на почетку разговора. Потом га је новинарка упитала због чега, на шта је он одговорио да постоји много тога из њиховог приватног живота што га је навело на гнусан злочин.

– Лагала је о многим стварима. Лагала је о варању, никада није водила рачуна о деци, стално је била ван куће, стално је радила, радила, радила… Ја сам се бавио и кућним пословима, прао сам судове, кувао… – казао је Слободан равнодушно.

Једини тренутак када је показао емоцију био је када му је новинарка поставила питање о њиховим синовима. Упитан да каже да ли је забринут за свог 13-годишњег сина који га је затекао непосредно након убиства како лежи поред његове окрвављене мајке, Слободану су кренуле сузе.

– Забринут сам за њега веома. Волео бих да није видео ништа од тога, али је видео. Ништа се од овога не би догодило да њен отац није гурао нос у ствари које га се не тичу. Сада деца расту и без свог оца – казао је Слободан. Репортерка га је упитала да ли је ово убиство било освета Звјезданиној породици, он је казао:

„Не њеној породици, већ њеном оцу“, не желећи да говори о детаљима сукоба који је по свему судећи имао са својим тастом и додајући да ће он знати о каквој освети је реч када буде видео вести.

Жртвина сестра: Лаже, наш отац је диван човек

Након што је чула шта је Слободан говорио о њеном оцу, Звјезданина сестра казала је за ФОX5 да је Слободан монструм и да све лаже. Такође је рекла да је њихов отац диван човек и да је помагао Звјездани и Слободану у заједничком животу.

„Желела је да буде што даље од њега“

Поводом стравичне трагедије огласио се и Звјезданин пријатељ и колега Џеремаја Хамилтон, који је казао да се за Звјезданом интензивно дружио и радио као агент за продају аутомобила протекле две године.

– Верујем да је она желела да буде што даље од њега. Понекад је доводила и децу на посао. Да није било ње, ја никада не бих постао агент какав сам данас. Знам да су покренули поступак за развод – испричао је Звјезданин колега и пријатељ.

Подсећања ради, стравично убиство догодило се у Лас Вегасу у Америци. Слободан Миљуш (37) крвнички је претукао своју супругу Звјездану Бенцун, а она је подлегла стравичним повредама у болници. Да трагедија буде још већа, убиству је посведочио Звјезданин и Слободанов старији син (13).

Несрећно дете затекло је у кући Слободана како лежи поред крваве Звјездане. Одмах је отрчало до оближње пумпе и позвало полицију. Они су убрзо стигли на место одакле је дечак звао, покупили га и сви заједно су се упутили ка кући где су затекли ужасавајућу сцену.

Фото: Pixabay.com

Извор: Еспресо.рс / Fox5

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ