Србија

РАТОВАЛИ СМО ПРОТИВ ДРОГИРАНИХ ЧЕТНИКА У ПАНЦИРИМА! Босански глумац у тренутку повисио тон и испљувао Србију!

Емир Хаџихафизбеговић често има изливе мржње према Србима и то обично баш у главном граду Београду.

У српској јавности је познат и по изјавама да се Босни из Србије сервира духовна порнографија, српске певачице је називао „србијанским дрољама“, говорио је чак и против чувеног редитеља Емира Kустурице, а Нелета Kарајлића називао „смрадом“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сада је гостовао на телевизији Н1 и започео следећим речима:

– Србија је једна озбиљна географија, озбиљна земља са доста честитих људи, али… – започео је босански глумац Емир Хаџихафизбеговић излагање о Србији и Србима на телевизији Н1.

Ипак, како је почео ни приближно није на тај начин завршио свој говор па је у једном моменту повисио тон и почео:

– Дрогирани су долазили са панцирима. Ајде се бори с дрогираним четником који има панцир. Србија није кренула у рат док није имала 5 тона дроге – испричао је Емир на овој телевизији без икаквог проблема.

Подсећања ради, Емир Хаџихафизбеговић је пре две године у Сава центру одржао увредљив говор из Сребренице на популарној представи „Аудиција“:

Он је том приликом рекао да је овај босански манифест, који је извео и на сцени Сава центра, написао ратне 1993. године као припадник другог корпуса БиХ.

– Моја једина домовина зове се Босна и Херцеговина и другачије не може бит. Kроз мене тече босанско сребро и злато, њене соли и њен угаљ, њено жељезо и небројане друге руде у моме су бићу основа и другачије не море бит. Моја једина домовина је Босна и Херцеговина, она је украшена плетеницама девојака, и шамијама на драгим и мудрим главама нена, које у кући својој и ван ње, носе префињену мудрост живота – само је део манифеста који је Емир рецитовао у свом говору у Сребреници.

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ