Русија Србија

РУСИ СЕ ПОИГРАВАЛИ СА ХАРАДИНАЈЕМ, ОБЕЋАЛИ МУ КОСОВО ПА ГА ИСМЕЈАЛИ: Овако је насамарен ЛАЖНИ ПРЕМИЈЕР!

Харадинај је обећао да ће на свом Твитеру објављивати снимке подршке Порошенку

Руски пранкери Вован (Владимир Kузњецов) и Лексус (Алексеј Стољаров) уочи избора за председника Украјине три пута су преварили премијера такозваног независног Kосова Рамуша Харадинаја, представивши се као тадашњи украјински председник Петар Порошенко.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пранкери су звали Харадинаја телефоном од јануара до априла ове године. Током разговора пранкери су у Порошенково име обећали да ће после избора у Украјини признати Kосово у замену за подршку косовског премијера.

Харадинај је обећао да ће на свом Твитеру објављивати снимке подршке Порошенку.

Надам се да ће код вас све бити у реду и драго ми је што могу да вам пожелим успех у недељу. И то је веома важно за државу, молићу се за вас на свим изборима – рекао је Харадинај током једног од разговора

Да, и ја мислим да ћу после победе признати Kосово као независну државу – одговорио је пранкер.

Харадинај је навео да би то био изванредан и исправан корак и поставио питање шта он може да учини за Порошенка како би победио на изборима.

Најбоље што можете да урадите јесте да ме подржите у својству председника – рекао је лажни Порошенко, а косовски премијер је обећао да ће то урадити на Твитеру.

На Харадинајевом твитер налогу 29. марта се појавио текст у којем је пожелео успех „свом пријатељу Петру Порошенку“ на предстојећим изборима.

У другом кругу председничких избора у Украјини победио је комичар Владимир Зеленски, који је освојио 73,22 одсто гласова грађана.

 

Извор: rs.sputniknews.com/ Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ