Регион

БОСАНСКИ ГЛУМАЦ КОЈИ ПЉУЈЕ СРБЕ ЈЕ САДА УРАДИО НЕШТО ЈОШ ГОРЕ! Ево са ким се СЛИКАО!

Након гостовања на Н1 где је без задршке вређао Србе, Емир се сада сликао са овим човеком!

Емир Хаџихафизбеговић често има изливе мржње према Србима и то обично баш у главном граду Београду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У српској јавности је познат и по изјавама да се Босни из Србије сервира духовна порнографија, српске певачице је називао „србијанским дрољама“, говорио је чак и против чувеног редитеља Емира Кустурице, а Нелета Карајлића називао „смрадом“.

Сада је гостовао на телевизији Н1 и започео следећим речима:

– Србија је једна озбиљна географија, озбиљна земља са доста честитих људи, али… – започео је босански глумац Емир Хаџихафизбеговић излагање о Србији и Србима на нашој телевизији Н1.

Ипак, како је почео ни приближно није на тај начин завршио свој говор па је у једном моменту повисио тон и почео:

– Дрогирани су долазили са панцирима. Ајде се бори с дрогираним четником који има панцир. Србија није кренула у рат док није имала 5 тона дроге – испричао је Емир на српској телевизији без икаквог проблема.

Сада, на Твитер профилу испливала је и његова фотографија са Насером Орићем, ратним командантом тзв. Армије БиХ у Сребреници на којој се види како заједно једу и пију.

Подсећања ради, Емир Хаџихафизбеговић је пре две године у Сава центру одржао увредљив говор из Сребренице на популарној представи „Аудиција“:

– Он је том приликом рекао да је овај босански манифест, који је извео и на сцени Сава центра, написао ратне 1993. године као припадник другог корпуса БиХ.

– Моја једина домовина зове се Босна и Херцеговина и другачије не може бит. Кроз мене тече босанско сребро и злато, њене соли и њен угаљ, њено жељезо и небројане друге руде у моме су бићу основа и другачије не море бит. Моја једина домовина је Босна и Херцеговина, она је украшена плетеницама девојака, и шамијама на драгим и мудрим главама нена, које у кући својој и ван ње, носе префињену мудрост живота – само је део манифеста који је Емир рецитовао у свом говору у Сребреници.

Извор: Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ