Србија

МИРЈАНИНЕ КОМШИЈЕ ОЧЕКИВАЛЕ ТРАГЕДИЈУ: Испливали непознати детаљи породичне драме! Бежала од Горана, па му се враћала

Фото: Pixabay.com

Сумња се да је злочин добро испланиран

Масакр у Новом Саду, у којем је, како се сумња, јуче ујутру око 8 сати Горан Јанковић (36) убио супругу, таста и ташту, посматрала су његова деца – синови од осам и десет година! Јанковић се сумњичи да је мацолом у породичној кући у насељу Телеп, у улици Петефија Шандора, убио супругу Мирјану Пајић Јанковић (32) и њене родитеље Бранислава Пајића (57) и Наду Пајић (57).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јанковић је мацолом ударао супругу, таста и ташту све док нису издахнули.

Као мотив крвавог пира помиње се Горанов бес, јер га је супруга оставила и одвела децу. Вратила се родитељима, а Горана је 11. маја пријавила за насиље у породици. Злочин је откривен када је старији син позвао у помоћ ујака Младена Пајића.

Како сазнајемо, Јанковић је ујутру са мацолом упао у двориште породичне куће жениних родитеља и прво налетео на таста. Сумња се да га је више пута ударио мацолом у главу, а онда је наставио крвави пир не марећи што се кући налазе његова деца. Једна жртва је вриснула, што су чула деца, која су затим видела језив призор.

– Злочин је гледао старији Горанов син. Он је позвао ујака Младена и рекао му шта се догодило. Младен је одмах дошао и затекао језив призор. Током увиђаја, пронађена је мацола, која је послата на обраду, али и одређени трагови, као и сведочења о сумњи да Јанковић стоји иза масакра. Провером је утврђено да је Мирјана пријавила Горана полицији због насиља у породици. Надлежни су одмах реаговали. Поднета је кривична пријава за вербално и физичко насиље, а тужилаштво је донело забрану приласка на месец дана – рекао је саговорник „Ало!“.

Према његовим речима, полиција је објавила потерницу, блокирала излазе из града, али се не искључује могућност да је Јанковић добро испланирао злочин, па је побегао преко границе или се негде склонио.
Током полицијског увиђаја окупили су се рођаци настрадалих, који нису крили сузе и само су рекли да су децу одвели радници из Центра за социјални рад.
Комшије за Пајиће имају само речи хвале и у шоку су због њихове трагедије.

– То су били дивни људи са још бољом децом. Мирјана је много волела Горана, али јој је он често пребацивао и, колико смо чули, знао је да буде груб према њој. Мирјана је више пута долазила кући, али би се после неког времена мирила са њим. Чула сам да би је тада опседао и претио и наводно је помињао неку освету. Сумњали смо да то неће изаћи на добро. Као што видите, и није. Знам да је Горан имао вулканизерску радњу, али ми није јасно како је успео да савлада Бранислава, који је био крупан човек од скоро 120 килограма – рекао је један од комшија.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Енис Садику/Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ