Свет Србија

МОЖЕМО ДОЋИ ДО ТРАМПА, А ОНДА САД ПОВЛАЧЕ ПРИЗНАЊЕ КОСОВА: Ова изјава дигла Србију на ноге: Следи преокрет!

Фото: Јутјуб

Дејан Лучић, српски публициста, геополитичар и теоретичар, изнео је тезу да Србија преко неформалних дипломатских канала може да дође до америчког председник Доналда Трампа и тако утиче на то да САД повуку признање независности Kосова

Лучић сматра да постоје тајна друштва и структуре које стоје иза председника САД.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Темплари су један од тимова људи који су довели Трампа на власт. Војна обавештајна служба и темплари стоје иза Трампа и преко њих може да се делује и сугерише Трампу да повуче признање (тзв.) Kосова. Темплари у Француској и Италији имају великог утицаја на све ове који су против глобализма и против уништавања Италије и Француске. То су канали дејства – истиче Лучић и додаје:

– Ако имате добре масоне, патриоте у својој земљи, наћи ћете такве у другим земљама где као држава званично могу да буду против наших интереса у односу на Kосово и Метохију, а да масони буду за нас. Таква је ситуација у Француској. Троје кандидата на прошлим председничким изборима били су спремни да повуку признање тзв. Kосова. Алтернативна дипломатија преко тајних друштава је кључ за будућност Србије.

Лучић је истакао да ће након европских избора доћи до преокрета и да ће ојачати оне снаге у Европи које су више наклоњене Србији, а посебно је истакао потпредседника италијанске владе Матеа Салвинија.

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ