Регион

СТРАВИЧНО! НАСРНУО НА ЊУ ЧИМ ЈЕ УШЛА: Педофил (45) силовао девојчицу (12) из комшилука! Намамио је на гнусан начин!

Зеничани су згрожени новим шокантним случајем силовања малолетнице, који се догодио у насељу Црквице.

Наиме, 45-годишњи Д.С. силовао је 12-годишњу девојчицу С.Г., а полиција је, одмах по пријави о овом случају, пронашла и ухапсила осумњиченог.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима Алдине Алић, портпарола Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона, ухапшени Зеничанин испитан је у полицији.

– Ухапшени је, након криминалистичке обраде и задржавања, предат на даљње поступање и у надлежност Тужилаштва ЗДK – каже Алић.

Kако Аваз незванично сазнаје, ухапшени и малолетна девојчица иначе су комшије.

Он је девојчицу, тврди извор, позвао у стан да му помогне нешто око мобилног телефона.

Kад је девојчица отишла код њега, мушкарац је насрнуо на њу и силовао је. Сви су били згрожени. Отац девојчице није могао веровати шта се догодило. Брзо је дошла полиција, обавили су увиђај и ухапсили мушкарца – говори извор, преноси Српска инфо.

Лејла Шаћировић, магистар психологије, истиче да је у данашње време, захваљујући друштвеним мрежама које бомбардирају јавност негативним информацијама и неизвесној ситуацији у држави, све чешћа појава да се човек повлачи у себе.

Тада губи осећај и емпатију за друге, препусти се негативним мислима које, у комбинацији с негативним искуствима, могу утецати на развој разних психичких поремећаја. У таквим ситуацијама, човек се, у стању сужене свести, одлучује на тешка дела, не размишљајући о последицама ни штети коју наноси жртви – каже она.

Из Тужилаштва Зеничко-добојског кантона су у одговору на упит казали да постоје основи сумње да је Д.С. извршио кривично дело блудне радње над малолетном С.Г.

– Предмет је у фази истраге, те ће се након анализе прикупљених доказа донети тужилачка одлука – кажу из Тужилаштва.

 

Извор: Српска.инфо

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ