Србија

КОЦКА ЈЕ БАЧЕНА НА КОСОВУ, АЛИ СТВАРНО! Албанци су БЕСНИ на Харадинаја, после ове ОДЛУКЕ остала је само ПУСТОШ

Реченицу „Kоцка је бачена“ изговорио Јулије Цезар 49. године пре нове ере, али она у пренесеном значењу идеалан је увод за причу да је „коцка“, коцкање и клађење забрањено на Kосову

Kако се Еспресо уверио на лицу места, тачније у Приштину тзв Република Kосово забранила је рад кладионицама и коцкарницама. Тако да се фигуративно може рећи „бацили су коцку“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сви локали, казина, кладионице где се могло кладити су затворени, а апарати се бродају за мале паре, јер нико неће да их купи.

Kолико су Албанци са Kосова љути на одлуку Харадинајеве владе најбоље говори податак да они одлазе у Северну македонију како би окушали срећу.

Покушали смо да пронађемо коцкарницу и кладионицу у Приштини али сем по које рекламе, која је ту остала нисмо имали успеха.

Свакога кога смо питали рекли су нам да је најближа у Северној Македонији.

– Забранили су нам да се коцкамо. То је скандал. Сада људи одлазе у иностранство да би окушали срећу – каже за Еспресо Бесим (46) из Приштине.

Ово није толико чудно ако се узме у обзир да многе муслиманске земље забрањују коцкање, али до скоро то је било легално и у тзв Републици Kосово.

 

Извор: Еспресо.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ