Спорт

МНОГО ИМ ЈЕ НЕДОСТАЈАО! Док је Новак вредно тренирао ОН му је украо шоу, ушао је на терен и тад је настала ерупција на трибинама!

Новак Ђоковић се вредно припрема пред свој први меч на Ролан Гаросу, он ће у понедељак изаћи на терен а мало је рећи да је остварио контак са публиком коју је на одличан начин забавио

Ипак, легендарни Роџер Федерер му је украо шоу када се појавио на терену, тада је настало одушевљење на трибинама пошто је Швајцарац направио дугу паузу од овог Грен слема. Роџер Федерер после три године паузе враћа се на Ролан Гарос, а рекао је да је једним делом ту због публике!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Публика је један од разлога што сам опет ту. И нисам сигуран да је ово последњи пут. То ми није у плану. У годинама сам кад не могу дугорочно да планирам. Видећемо шта ће се догодити“, закључио је 37-годишњи тенисер.

Роџер Федерер данас игра против Италијана Л.Сонега који је тренутно 73. тенисер на свету, не би требало да буде већих проблема за Швајцарца који је због повреде одустао од даљњег такмичења у АТП Риму. Од те повреде се опоравио и сад је спреман да изађе пред француском публиком, а ви погледајте реакцију навијача на трибинама!

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ