Свет

„НЕЋЕМО ДОЋИ У ШКОЛУ“ Браћа (13) и (14) послала поруку, пола сата након тога су убијени! Хитна помоћ их панично оживљавала!

Фото: Pixabay.com

Kомшије су испричали да су видели одмах по доласку полиције и хитне помоћи како болничари износе децу на носилима

Због сумње да су починили убиство, ухапшени су 34-годишња жена и 37-годишњи мушкарац, али још није потврђено да се ради о родитељима деце.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Два дечака старости 13 и 14 година, преминули су након „озбиљног инцидента“ у петак, у породичној кући у Шефилду у Енглеској.

Њихових четворо браће и сестара, међу којима и једна беба, одведени су у болницу и ван су животне опасности. Због сумње да су починили убиство, ухапшени су 34-годишња жена и 37-годишњи мушкарац, али још није потврђено да се ради о родитељима деце.

Детаљи случаја још нису познати, а само пола сата пре смрти, дечаци су пријатељу послали поруку  преноси 24 сата.хр.

– Нећемо данас доћи у школу, јер смо болесни – писало је у поруци, коју је британском листу „Сан“ показала сестра пријатеља преминулих дечака.

Убрзо након што су послали поруку, полиција из Јужног Јоркшира дојурила је до породичне куће у Шефилду где су дечаци живели.

Kомшије су испричали да су видели одмах по доласку полиције и хитне помоћи како болничари износе децу на носилима. Успут су панично покушавали да оживе једног од њих.

Остала деца, која имају 11, 10 и 3 године као и седмомесечна беба такође су одведени у болницу.

Kако преноси Дејли Стар, мајка је рекла пријатељици да су дечаци „болесни и имају стомачне проблеме“.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Дејли стар

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ