Србија

ПОЧИЊЕ НОВИ ВРЕМЕНСКИ ПАКАО! Преко дана спарно и топло, увече јако невреме, следеће недеље нагла промена температуре!

У Србији се данас очекује ведро и свеже јутро, у долинама и котлинама и са маглом. Ипак, током дана ће бити претежно сунчано и топло, повремено уз умерену облачност.

Kрајем дана и током вечери на западу и југозападу очекује се појава локалних пљускова са грмљавином. Дуваће слаб до умерен јужни и југоисточни ветар. Минимална температура кретаће се од 10 до 14 степени, а максимална дневна од 22 до 27 степени. У Београду ће данас исто бити претежно сунчано и топло, повремено уз умерену облачност. Дуваће слаб до умерен јужни и југоисточни ветар. Највиша температура износиће 26 степени.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, већ наредних дана враћа се променљиво облачно, спарно и нестабилно са локалним пљусковима и грмљавином. Биће услова и за грмљавинске непогоде са градом и обилнијим пљусковима.

Максимална температура у понедељак и уторак кретаће се од 24 до 30 степени. У среду се очекује мало хладније, а у четвртак и осетно свежије, када би максимална температура могла да износи свега 14 степени на северозападу, до 23 степена на југоистоку Србије.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ